Jelszóigénylés

A Szeged a férfi NBII idei bajnoka!

Megosztás:
Megjelent: 2017. április 5., szerda
A nyíregyházi tornán, egy fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosították végső győzelmüket.

Álló sor: Strezeneczki Gyula edző, Bodnár Lajos, Piti Richárd, Fülöp Norbert, Honti Szilárd, Inhoff Attila, Bondor Tamás
Guggoló sor: Váradi Zoltán, Cserpák Miklós, Filius István Zoltán, Bitó Attila, Farkas Baráti Attila
A képről hiányzik: Csányi Roland, Tátrai Sándor, Borsi Levente, Berentés Béla, Varga Zsolt

Április 1-2-én Nyíregyházán rendezték meg a férfi NBII. 4. fordulóját, a tornán ismét mind az öt résztvevő csapat megküzdött egymással.

Az SZTE EHÖK SE a szombati és a vasárnapi napon is két-két mérkőzést játszott. Az első napon a SZESE Győr csapatát 3:1, majd a ZTE együttesét 3:0 arányban győzték le szegediek.

Vasárnap először a tabella második helyén álló székesfehérvári Felsőváros MÁV Előre csapatával mérkőzött meg az SZTE EHÖK SE. Izgalmas és fordulatos mérkőzésen, székesfehérvári szettgyőzelmet követően végül 3:1-re a Szeged nyerte meg a mérkőzést. Ez az eredmény pedig azt jelentette, hogy függetlenül a későbbi mérkőzések eredményeitől, az idei szezonban aratott 15 győzelmükkel, 5 mérkőzéssel a bajnokság vége előtt az SZTE EHÖK SE megnyerte a 2016/2017-es NBII-es szezont!

A szegedi csapat a vasárnapi második mérkőzésén, és egyben a nyíregyházi torna zárásaként a GLP SE-vel mérkőzött meg. A hazai csapatban kulcsszerepet kapott a korábbi válogatott Veres Péter és Pampuch Csaba is, így a lelkes nyíregyházi csapat megerősödve várta ellenfeleit a tornán. A nagy hőfokú, izgalmas mérkőzésen a hazai csapat 3:0-ra diadalmaskodott a Szeged ellen, és így a GLP SE mind a négy mérkőzését megnyerte hazai környezetben, az SZTE EHÖK SE pedig elszenvedte első vereségét a szezonban, immár bajnokként.

Bondor Tamás - szakosztályvezető, csapatkapitány:

"Erre a tornára sem változtattunk semmin, ami a hozzáállásunkat illeti, próbáltuk azt játszani, amit tudunk. Az első három mérkőzésünkre fejben úgy készültünk, hogy tudtuk, győzelmek esetén megnyerhetjük a bajnokságot. Szoros mérkőzéseket játszottunk, szerencsére a kritikus pillanatokban mindig sikerült megújulni és pontokat szerezni, így sorozatban 15 mérkőzést nyerve ismét bajnokok lettünk! Úgy érzem, hogy a Nyíregyháza elleni mérkőzésre nem vesztett motivációt a csapat, kis ünneplés után mindenkit felspanolt az utolsó mérkőzés, tudtuk, hogy ellenünk készültek. Megtiszteltetés volt egy ilyen összetételű, erős csapattal megmérkőzni, a szezon talán legjobb párharcát játszottuk mi is, és a GLP SE is! Mindenkinek nagy élmény volt ez a mérkőzés, sajnálom, hogy az utolsó tornára már nem fog összeállni ez a Nyíregyháza."

Az SZTE EHÖK SE férfi röplabda csapata ezzel az eredménnyel zsinórban harmadszor nyerte meg az NBII-es bajnokság küzdelmeit!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com