SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. december 13.
Luca, Otília

Jelszóigénylés

Hiányzókkal lépett pályára a Kispest ellen a Szegei RSE

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 26., hétfő
Nem sikerült győzelemmel hazatérnie a felnőtt női csapatunknak.

Nagyon szoros a mezőny a női felnőtt NB II-ben, a simának látszó végeredményekkel ellentétben néha szinte csak hajszálon múlnak a mérkőzések és a szettek.

Ez igaz volt a hétvégi Kispest elleni mérkőzésünkre is, ahol a szegedi hölgyek a foghíjas keret ellenére nagyot küzdöttek a szettekért, de sajnos csak az eredmény szépítésre volt elegendő az energiájuk. A játszmák első felében összeszedett 5 pont körüli hátrányt bár a legtöbb esetben hamar sikerült ledolgozni, a vezetést azonban sajnos egyszer sem sikerült huzamosabb ideig átvennünk. A szettek végéhez érve a Kispestben mindig több tartalék volt, így a mérkőzés végeredménye egy hullámvölgyekkel teli, küzdelmes 3:0-ás vereség lett a Szegedi RSE számára.

   Tátrai Sándor, vezetőedző: 
"Sajnos betegségek és egyéb elfoglaltság miatt nem tudtunk teljes kerettel kiállni a mérkőzésre, ennek ellenére a lányok végig küzdötték a meccset, és bár hullámzó volt a játékunk, meg tudtuk nehezíteni a rutinos Kispest dolgát. Ez sajnos nem volt elég arra, hogy a mérkőzést megnyerjük, vagy hogy szettet raboljunk az ellenfelünktől."


NBII Női Bajnokság Keleti csoport
Kispest - Szegedi RSE 3:0
 (25:19)(25:22)(25:20) 

Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Baráth Dominika, Cseh Bianka, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Kertai Júlia, Molnár Dóra, Sipka Bernadett
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Csapatunknak december első hétvégéjén pihenő lesz, a legközelebbi mérkőzésünket december 8-án játsszák a lányok hazai pályán. Ez az összecsapás lesz az Alapszakasz utolsó fordulója is egyben, mely egy igazi kihívást tartogat, hiszen a csoport második helyén álló debreceni DSZC-Eötvös DSE csapatát látjuk vendégül!

Szurkoljatok, kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
Képgaléria
2018. december 10., hétfő
Képgaléria
Hír
Hír
2018. december 6., csütörtök

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com