SZRSE Youtube csatornája
2019. július 23.
Lenke

Jelszóigénylés

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Újra élvonalban a szegedi röplabdázás!

Megjelent: 2019. május 2., csütörtök
Az SZRSE történetének fontos állomásához, mérföldkövéhez érkezett.

Felnőtt férfi csapatunk kivívta a jogot, hogy a következő szezonban az NB I-ben szerepeljen!

Visszatér tehát a legmagasabb szintű röplabdázás a sportág vidéki fellegvárába, Szegedre ahol korábban már többször ünnepelhettünk felnőtt férfi bajnoki címet is. Egyesületünk korábban már komoly sikereket könyvelhetett el a legmagasabb osztályban, hiszen a 2006/2007-es versenyévben már sikerült feljuttatni az akkori felnőtt férfi csapatunkat, akikkel egészen a legmagasabb osztály 4. helyéig jutottunk. 2011/2012-es versenyévben sajnos nem tudtuk
folytatni a férfi csapat működtetését. A női utánpótlás bázis mellett a fiú szakágat újra kellett építeni. A több éves kitartó munkának köszönhető, hogy a klub újra az NBI-ben folytathatja úgy, hogy az utánpótlás is biztosított. A klub elsődleges célja, hogy a saját nevelésű játékosai számára biztosítani tudja a versenyeztetést a legmagasabb osztályban, ezért célunk, hogy csapatunk az NBI-ben jól szerepelve bent maradjon a legjobbak között. A város és a régió sportéletében is jelentős esemény hosszú évek munkájának gyümölcse és óriási szerepe van benne a szegedi röplabdázást szerető és éltető szülőknek, gyerekeknek, edzőknek és szponzoroknak egyaránt.

Varga Tamás, elnök:
„A klub, a tudatos utánpótlásképzés nélkül nem érhette volna el ezt a sikert, ezt a munkát folytatni fogjuk. Reméljük, hogy a megfelelő háttér kialakításával – amin jelenleg is dolgozunk – tartósan az első osztályban tarthatjuk a csapatot. Bíztató a női szakág szereplése is, 1-2 éven belül jó eséllyel a női felnőtt csapatunk is az NB I-be juthat. Abban bízunk, ha ez sikerül és az országban egyedülálló módon mindkét nemben a legrangosabb sorozatban játszhatunk, akkor a méltó helyen készülhetnek és játszhatják hazai és nemzetközi mérkőzéseiket a játékosaink. Éppen ezért, terveink között szerepel a saját csarnok építése is.”

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

2019. július 18., csütörtök
2019. július 22., hétfő
2019. július 17., szerda
2019. július 12., péntek

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
info@szegedvolley.com