SZRSE Youtube csatornája
2019. május 24.
Eszter, Eliza

Jelszóigénylés

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Újra élvonalban a szegedi röplabdázás!

Megjelent: 2019. május 2., csütörtök
Az SZRSE történetének fontos állomásához, mérföldkövéhez érkezett.

Felnőtt férfi csapatunk kivívta a jogot, hogy a következő szezonban az NB I-ben szerepeljen!

Visszatér tehát a legmagasabb szintű röplabdázás a sportág vidéki fellegvárába, Szegedre ahol korábban már többször ünnepelhettünk felnőtt férfi bajnoki címet is. Egyesületünk korábban már komoly sikereket könyvelhetett el a legmagasabb osztályban, hiszen a 2006/2007-es versenyévben már sikerült feljuttatni az akkori felnőtt férfi csapatunkat, akikkel egészen a legmagasabb osztály 4. helyéig jutottunk. 2011/2012-es versenyévben sajnos nem tudtuk
folytatni a férfi csapat működtetését. A női utánpótlás bázis mellett a fiú szakágat újra kellett építeni. A több éves kitartó munkának köszönhető, hogy a klub újra az NBI-ben folytathatja úgy, hogy az utánpótlás is biztosított. A klub elsődleges célja, hogy a saját nevelésű játékosai számára biztosítani tudja a versenyeztetést a legmagasabb osztályban, ezért célunk, hogy csapatunk az NBI-ben jól szerepelve bent maradjon a legjobbak között. A város és a régió sportéletében is jelentős esemény hosszú évek munkájának gyümölcse és óriási szerepe van benne a szegedi röplabdázást szerető és éltető szülőknek, gyerekeknek, edzőknek és szponzoroknak egyaránt.

Varga Tamás, elnök:
„A klub, a tudatos utánpótlásképzés nélkül nem érhette volna el ezt a sikert, ezt a munkát folytatni fogjuk. Reméljük, hogy a megfelelő háttér kialakításával – amin jelenleg is dolgozunk – tartósan az első osztályban tarthatjuk a csapatot. Bíztató a női szakág szereplése is, 1-2 éven belül jó eséllyel a női felnőtt csapatunk is az NB I-be juthat. Abban bízunk, ha ez sikerül és az országban egyedülálló módon mindkét nemben a legrangosabb sorozatban játszhatunk, akkor a méltó helyen készülhetnek és játszhatják hazai és nemzetközi mérkőzéseiket a játékosaink. Éppen ezért, terveink között szerepel a saját csarnok építése is.”

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
info@szegedvolley.com