SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. augusztus 20.
István

Jelszóigénylés

Visszatérők és hiányzók a felnőtt férfi csapatunknál

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 7., szerda
Szombaton hazai pályán játszanak újra az NB II 7. fordulójában.

Még ki sem hűlt a lelátó a hétvégi derbi után, felnőtt férfi csapatunk szombaton újra hazai pályán lép porondra. 

November 10-én, 19 órakor a KISTEXT csapatát fogadja a Szegedi RSE a József Attila Általános Iskola tornatermében. Szentendréről utazik ellenfelünk, akik pontszerzés reményében látogatnak el hozzánk, ugyanis a szezonban még nem sikerült győztesként elhagyniuk a pályát. Küzdésből így biztosan nem lesz hiány, mindent meg fognak tenni azért, hogy megnehezítsék a játékunkat.

A szegedi fiúknál sem állt meg a munka. A vasárnap esti kupamérkőzés után már hétfőn újra edzésbe állt Strezeneczki Gyula csapata.
Piti Richárd ismét megkezdte a héten a labdás edzéseket az ujjtörése után, így még ha csak könnyített feladatokkal is, de ő is részt vesz a felkészülésben. 
Csapatkapitányunk, Bondor Tamás viszont rossz híreket kapott a nem javuló térde miatt. Hamarosan műtét vár rá, így ő a szezon következő részét már csak a pálya mellől fogja követni és onnan segíti a csapat munkáját. Ezúton is jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk neki!

A hétvégi mérkőzés egyik kulcsemberével, Bodnár Lajossal beszélgettünk:

Hogy telt a vasárnap estéd a mérkőzés után? Mennyire voltál csalódott az eredményt illetően?
Csalódottság az eredményt illetően olyan szempontból volt bennem, hogy nem tudtuk szorosabbá tenni az első 2 szettet, illetve a 3. végjátéka miatt is maradt hiányérzetem, hiszen reális esélyünk volt szettet rabolni. Összességében reális eredmény született, átbeszéltünk néhány dolgot a mérkőzés után, tudjuk miben kell változtatni, hogy következőleg szorosabb meccset tudjunk játszani ilyen szintű csapat ellen.
Most sincs pihenés, szombaton újra pályára léptek az NB II-ben. Mennyire fárasztó számodra, hogy minden hétvégén meccseltek?
Számomra egyáltalán nem megterhelő, hogy minden hétvégén mérkőzéseket játszunk, igaz egyetemistaként valamivel több szabadidővel rendelkezem, mint néhány csapattársam, akik munka mellett vállalják a játékot. Továbbá elég mély kerettel rendelkezünk, így megfelelő rotáció mellett még kevésbé fárasztó, hogy minden hétvégén játszani kell.
Te hogyan szoktál felkészülni a következő megmérettetésekre? Van sajátos rituáléd, babonád?
Alapjában véve babonás ember vagyok, a fekete macskákat messziről kerülöm, de a mérkőzések előtt nincs különös szokásom, amit mindig ugyanúgy csinálnék. Fejben próbálok mindig felpörögni az adott mérkőzésre, persze ez ellenfélfüggő is, máshogyan készülök egy olyan mérkőzésre, mint volt a KRC elleni és máshogyan egy gyengébb ellenfél elleni összecsapásra - megadva természetesen a kellő tiszteletet mindenkinek, aki a háló túloldalán van.
Ha azt mondom, hogy "röplabda", "csapat" mi az ami először eszedbe jut?
Általános iskola 1. osztály óta röplabdázom, nagyon sok élményt, barátot - talán nem túlzok, ha azt is megkockáztatom, hogy egy második családot is - köszönhetek ennek a sportnak, így nem is igazán tudom egy szóval összefoglalni, hogy mit is jelent számomra a röplabda, az biztos, nagyon sok emlék fűz hozzá és remélem még nagyon sok fog a jövőben is.

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2019. augusztus 15., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2019. augusztus 1., csütörtök
Hír
2019. július 31., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com