SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Visszatérők és hiányzók a felnőtt férfi csapatunknál

Megosztás:
Megjelent: 2018. november 7., szerda
Szombaton hazai pályán játszanak újra az NB II 7. fordulójában.

Még ki sem hűlt a lelátó a hétvégi derbi után, felnőtt férfi csapatunk szombaton újra hazai pályán lép porondra. 

November 10-én, 19 órakor a KISTEXT csapatát fogadja a Szegedi RSE a József Attila Általános Iskola tornatermében. Szentendréről utazik ellenfelünk, akik pontszerzés reményében látogatnak el hozzánk, ugyanis a szezonban még nem sikerült győztesként elhagyniuk a pályát. Küzdésből így biztosan nem lesz hiány, mindent meg fognak tenni azért, hogy megnehezítsék a játékunkat.

A szegedi fiúknál sem állt meg a munka. A vasárnap esti kupamérkőzés után már hétfőn újra edzésbe állt Strezeneczki Gyula csapata.
Piti Richárd ismét megkezdte a héten a labdás edzéseket az ujjtörése után, így még ha csak könnyített feladatokkal is, de ő is részt vesz a felkészülésben. 
Csapatkapitányunk, Bondor Tamás viszont rossz híreket kapott a nem javuló térde miatt. Hamarosan műtét vár rá, így ő a szezon következő részét már csak a pálya mellől fogja követni és onnan segíti a csapat munkáját. Ezúton is jobbulást és mielőbbi visszatérést kívánunk neki!

A hétvégi mérkőzés egyik kulcsemberével, Bodnár Lajossal beszélgettünk:

Hogy telt a vasárnap estéd a mérkőzés után? Mennyire voltál csalódott az eredményt illetően?
Csalódottság az eredményt illetően olyan szempontból volt bennem, hogy nem tudtuk szorosabbá tenni az első 2 szettet, illetve a 3. végjátéka miatt is maradt hiányérzetem, hiszen reális esélyünk volt szettet rabolni. Összességében reális eredmény született, átbeszéltünk néhány dolgot a mérkőzés után, tudjuk miben kell változtatni, hogy következőleg szorosabb meccset tudjunk játszani ilyen szintű csapat ellen.
Most sincs pihenés, szombaton újra pályára léptek az NB II-ben. Mennyire fárasztó számodra, hogy minden hétvégén meccseltek?
Számomra egyáltalán nem megterhelő, hogy minden hétvégén mérkőzéseket játszunk, igaz egyetemistaként valamivel több szabadidővel rendelkezem, mint néhány csapattársam, akik munka mellett vállalják a játékot. Továbbá elég mély kerettel rendelkezünk, így megfelelő rotáció mellett még kevésbé fárasztó, hogy minden hétvégén játszani kell.
Te hogyan szoktál felkészülni a következő megmérettetésekre? Van sajátos rituáléd, babonád?
Alapjában véve babonás ember vagyok, a fekete macskákat messziről kerülöm, de a mérkőzések előtt nincs különös szokásom, amit mindig ugyanúgy csinálnék. Fejben próbálok mindig felpörögni az adott mérkőzésre, persze ez ellenfélfüggő is, máshogyan készülök egy olyan mérkőzésre, mint volt a KRC elleni és máshogyan egy gyengébb ellenfél elleni összecsapásra - megadva természetesen a kellő tiszteletet mindenkinek, aki a háló túloldalán van.
Ha azt mondom, hogy "röplabda", "csapat" mi az ami először eszedbe jut?
Általános iskola 1. osztály óta röplabdázom, nagyon sok élményt, barátot - talán nem túlzok, ha azt is megkockáztatom, hogy egy második családot is - köszönhetek ennek a sportnak, így nem is igazán tudom egy szóval összefoglalni, hogy mit is jelent számomra a röplabda, az biztos, nagyon sok emlék fűz hozzá és remélem még nagyon sok fog a jövőben is.

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com