Jelszóigénylés

1 játékos 1 téma - NBII-es felnőtt női csapat

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 10., kedd
Gőzerővel készülnek a lányok az első mérkőzésükre.

Felnőtt női csapatunk október 13-án fogadja a szezon első mérkőzésén a Palota RSC csapatát 16 órától, a Lila iskola tornatermében.

Megnéztük, milyen várakozással tekint Tátrai Sándor csapata a szezonra. 

Köteles Laura
Tavasszal egy komoly térdműtéten kellett átesned. Hogy vagy most? 
Köszönöm, jól vagyok. Ugyan még vannak fájdalmaim, de ez természetes egy ilyen műtét után. Hetente kétszer járok gyógytornára, általában a többi napon otthon csinálom a gyógytornász által előírt gyakorlatokat. Célom, hogy minél hamarabb a csapat teljes értékű tagja lehessek, de legközelebb csak 2020-ban tudok pályára lépni. A rehabilitációs időszakban is próbálok részt venni a csapat életében, nyár végén voltam velük edzőtáborban, ahol az edzéseik alatt tudtam a térdemre előírt gyakorlatokat csinálni. Amikor időm engedi az edzésekre is elmegyek és természetesen a meccseikre is ki fogok járni, hiszen a jövő fényesnek látszik!

Kovács-Fiskus Fanni
Új szezon, új kihívások. Hogyan tudnád értékelni az előző éveteket? Ismerve az idei riválisokat, szerinted ki ellen lesz nehéz dolgotok? 

Szerintem egy új szezonban mindenki tiszta lappal indul, mindenki lelkes és motivált, amire szükség is van a kemény alapozások mellett. Az előző években sok változáson ment át a csapat, ami szerintem nagyon jót tett nekünk. Évről évre egyre több támogatást kapunk a szurkolóktól, az egyesülettől és egymástól is. Persze minden csapatnál vannak nehézségek. A tavalyi szezon a hullámzó teljesítményünkről szólt, idén ezt stabilizálni fogjuk, ami már abban is látszik, hogy mindenki nagyon odateszi magát az edzéseken és még Sanyi is minden edzésen elmondja: " Lányok még mindig nagyon szépen dolgoztok, így tovább!" Érezzük mindannyian, hogy ez egy új szezon, teli lehetőségekkel, nyílván kisebb változtatásokkal, de már nagyon várjuk az első meccset. Én úgy gondolom, hogy bennünk vannak a nagy győzelmek, mint tavaly a BRSE ellen. Fiatal csapat vagyunk, ebben lehet az erősségünk is. Nem kell félnünk senkitől, mindig bátran kell játszanunk. Már tényleg nagyon várjuk, hogy a pályán is bizonyíthassunk.


Németh Hanna
Október 13-án hazai pályán kezditek az NBII-es szezont a Palota RSC ellen. Mennyire szerencsés szerinted, hogy csak októberben kezditek a szezont és nem korábban? Ismerve a kiírást és a csapatokat, mennyire számítasz nehéz meccsekre? 

Szerintem nagyon jól jön a csapatnak, hogy van egy kb két hónapnyi felkészülési idő, hisz így van időnk újból egymásra hangolódni meg saját magunk játékára is a szünet után. A fizikai edzések mellett technikázásra is több időnk jut, ami mindig jól szokott jönni . A tavalyi évnél szerintem sokkal nehezebb dolgunk lesz, elég erős ellenfeleket kaptunk beleértve a VASAS Óbuda vagy a LINAMAR-BRSE csapatait. Nem mondom, hogy könnyű feladat áll előttünk, de az eddigi lelkesedésünkkel és egy kicsit koncentráltabb játékkal nincs lehetetlen.

Hűse Zsófia
Jól ment neked a játék a szezon végén. Hogy érzed, sikerül átmentened a teljesítményed a 2019/2020-as szezonra is? 

A tavalyi szezon végén sok lehetőséget kaptam játszani, aminek nagyon örülök. Remélem sikerül az idei évben legalább ugyan úgy teljesítenem, valamit tovább fejlődnöm. Az alapozás számomra mindig egy nagy kihívás, mert az állóképessegem elég gyenge, de igyekeztem a lehető legtöbbet megtenni. Úgy gondolom, hogy idénre sokkal egységesebb lett a csaptunk, jobban tudunk együttműködni. Bízom benne, hogy ez meglátszik majd a teljesítményünkön is. Nagyon szeretnék izgalmas, szoros meccseket játszani, amik számunkra lesznek szerencsés kimenetelűek.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com