Jelszóigénylés

A fontos pillanatokban odatettük magunkat

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 8., vasárnap
Felforgatott felállásban is simán nyert női csapatunk Jászberényben.

A Vidux-Szegedi RSE női csapata háromszettes sikert aratott Jászberényben, ahol a fővárosi Lőrinc 2000 SE volt az ellenfele. Az NB II-es bajnokin főként az első szett volt izgalmas, hiszen együttesünk rendkívül szokatlan felállásban játszott, és biztosan hiányolta vezetőedzőjét, Tátrai Sándort is, aki még hatósági karanténban van. Segítője, Csányiné Molcsányi Petra helyettesítette a trénert, és jól irányított, hiszen egyre simább volt az összecsapás, nem forgott veszélyben a győzelmünk.

A foghíjas keretet ezúttal is kisegítették a serdülő együttesünk tagjai, ezúttal Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka és Simon Lili képviselte az új szegedi generációt. A megbízott tréner beszámolója szerint kicsit meg voltak illetődve a legifjabb lányok, de így is ügyesek voltak, hozzájárultak a sikerhez, bőven kaptak bizonyítási lehetőséget, amellyel éltek is.

Csányiné Molcsányi Petra: – Az eredmény simább meccset tükröz, mint a játék képe. A hazai csapat nem volt rossz, pedig eddig nyeretlenek, ez is mutatja az NB II-es mezőny erősségét. Kapkodva, dekoncentráltan kezdtünk, a pontatlanság végig jellemző volt, a fegyelmezettség sem volt olyan, mint a legutóbbi bajnokin. Mindenki kereste a helyét a felforgatott felállásban. Ettől még nem kellett izgulni, ugyanis a nyitásaink hatékonyak voltak, a fontos pillanatokban pedig odatettük magunkat. Örülök, hogy sok lehetőséget tudtam adni a fiataloknak!NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Jászberény
Lőrinc 2000 SE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (20:25)(19:25)(16:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Kiss Nóra, Simon Lili, Fürdök Lilla, Kovács-Fiskus Fanni, Farkas Antónia, Hűse Zsófia. Csere: Ádám Dóra (libero), dr. Fürdök Nóra, Nagy-Hegyesi Réka.
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com