Jelszóigénylés

A fontos pillanatokban odatettük magunkat

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 8., vasárnap
Felforgatott felállásban is simán nyert női csapatunk Jászberényben.

A Vidux-Szegedi RSE női csapata háromszettes sikert aratott Jászberényben, ahol a fővárosi Lőrinc 2000 SE volt az ellenfele. Az NB II-es bajnokin főként az első szett volt izgalmas, hiszen együttesünk rendkívül szokatlan felállásban játszott, és biztosan hiányolta vezetőedzőjét, Tátrai Sándort is, aki még hatósági karanténban van. Segítője, Csányiné Molcsányi Petra helyettesítette a trénert, és jól irányított, hiszen egyre simább volt az összecsapás, nem forgott veszélyben a győzelmünk.

A foghíjas keretet ezúttal is kisegítették a serdülő együttesünk tagjai, ezúttal Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka és Simon Lili képviselte az új szegedi generációt. A megbízott tréner beszámolója szerint kicsit meg voltak illetődve a legifjabb lányok, de így is ügyesek voltak, hozzájárultak a sikerhez, bőven kaptak bizonyítási lehetőséget, amellyel éltek is.

Csányiné Molcsányi Petra: – Az eredmény simább meccset tükröz, mint a játék képe. A hazai csapat nem volt rossz, pedig eddig nyeretlenek, ez is mutatja az NB II-es mezőny erősségét. Kapkodva, dekoncentráltan kezdtünk, a pontatlanság végig jellemző volt, a fegyelmezettség sem volt olyan, mint a legutóbbi bajnokin. Mindenki kereste a helyét a felforgatott felállásban. Ettől még nem kellett izgulni, ugyanis a nyitásaink hatékonyak voltak, a fontos pillanatokban pedig odatettük magunkat. Örülök, hogy sok lehetőséget tudtam adni a fiataloknak!NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Jászberény
Lőrinc 2000 SE - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (20:25)(19:25)(16:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Kiss Nóra, Simon Lili, Fürdök Lilla, Kovács-Fiskus Fanni, Farkas Antónia, Hűse Zsófia. Csere: Ádám Dóra (libero), dr. Fürdök Nóra, Nagy-Hegyesi Réka.
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com