Jelszóigénylés

A jó, a rossz és a közelgő tornáról

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 7., hétfő
A hétvégi meccsek vegyes képet mutattak, szerdán már új bajnoki

Két utánpótlás leány csapatunk Budapesten szerepelt hétvégén, a kisebbek számára nem sikerült jól a torna, a serdülők viszont kitettek magukért. Egy beharangozóval is készültünk, hiszen szerdán a Békéscsaba vendégeként hétközi rangadót vívnak az ifjúságiak.

Leány mini csapatunk a BVSC-Zugló vendége volt, az SZRSE három szettben kikapott a fővárosiaktól.

– Sajnos ismét egy nyerhető meccset veszítettünk el – kezdte nyilatkozatát a megbízott edző, Fésüs Erzsébet. – Nem voltam elragadtatva a játékunktól. Betegség miatt ugyan nem a kezdőcsapat állt fel, de így is elvárható volt a siker. Rengeteg hibát vétettünk, mi nyertünk meg a meccset a BVSC-nek – tette hozzá a tréner.


Őryné Merő Nóra U13 OMB I. osztály, Budapest
BVSC-ZUGLÓ – Szegedi RSE 2:1 (25:16, 11:25, 25:19)
Szegedi RSE: Eszik Janka, Meszlényi Alíz, Gigacz Réka, Czakó Szofi, Jámbor Enikő, Olasz Lola, Szalai Dóra, Kőmíves Eszter, Wodala Ágnes.
Megbízott edző: Fésüs Erzsébet.

Leány serdülő fekete együttesünk ugyan nem szerzett győzelmet, de a folyamatos fejlődésért és az izgalmas szettekért így is járt a dicséret

– Foghíjas kerettel, felforgatott felállásban játszottunk, amit az első meccsen még tanulgatni kellett, ez egy tisztes helytállást eredményezett – kezdte értékelését Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A második meccsen már kezdtek belejönni a lányok, a harmadik találkozó pedig nagyon szoros lett. Bár kikaptunk a Gödöllő ellen is, de szívvel-lélekkel játszottak a lányok, nagyon elégedett vagyok velük. Rövid volt a kispadunk, de mindenki remekül helytállt, aki jönni tudott a tornára – dicsérte tanítványait a mester.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet Középszakasz, Budapest
JRK – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:17, 25:17, 25:15)
Szegedi RSE Fekete – Kispest SE-A 1:3 (12:25, 24:25, 26:24, 11:25)
Gödöllői RC-U17 II. – Szegedi RSE Fekete 3:2 (21:25, 26:24, 20:25, 25:15, 15:7)
Szegedi RSE Fekete:
Kalmár Léda, Meszlényi Sára, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Meleg Blanka, Gazdik Lilla, Kocsis Dorka.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány ifjúsági csapatunk a múlt hét szerdai találkozójára végül nem tudott kiállni, most pedig újabb hétközi derbi vár a csapatra. Ezúttal a Békéscsaba lesz az ellenfél, és várhatóan meg is rendezik a szerdai meccset.

– Nagyon úgy tűnik, hogy most meg tudjuk oldani a szükséges létszámot – árulta el Milodanovics Andrea vezetőedző. – Ragaszkodtam hozzá, hogy ezt a meccset pótoljuk, hiszen kell a meccsrutin, főként egy ilyen ellenféllel szemben. Nem az eredményen lesz a hangsúly, most az a fontos, hogy kezdünk felállni a betegségekből, és végre együtt tudunk játszani – nyilatkozta a szakember.

Torma Ágnes Leány U19 OIB I.osztály Kvalifikáló szakasz 'M' csoport, Békéscsaba
2022. február 09. szerda
17:30 MTK Budapest – Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com