Jelszóigénylés

A lelkes játék mindenhol elvárás

Megosztás:
Megjelent: 2021. szeptember 30., csütörtök
Nyolc mérkőzés vár leány gyerek és serdülő csapatainkra.

Mozgalmas szombat előtt állnak leány gyerek és serdülő együtteseink, utóbbi korosztályban ráadásul az SZRSE hazai rendezésű tornán szerepel a Topolya soron.Leány gyerek narancs csapatunk Budaörsre utazik, ahol a házigazda mellett a Szombathely és a Nyíregyháza lesz az ellenfele.

– Technikai és taktikai téren is sok dolgunk van még, de az eddig végzett munkából minél többet szeretnék látni a lányoktól, lelkes játékkal párosítva. Eredménykényszer nélkül lépünk majd pályára, és ha olyan teljesítményt nyújtanak tanítványaim, mint múlt héten az idősebbek ellen, akkor már elégedett lehetek. Örömteli hír, hogy most teljes lesz a keretünk, így több variációs lehetőségünk lesz – harangozta be a tornát Strezeneczki Gyula.

dr. Kotsis Attiláné U15 leány OGYB I.osztály Alapszakasz, Budaörs
10:00 Budaörsi DSE - Szegedi RSE Narancs
13:00 Szegedi RSE Narancs - Szombathelyi SI 'A'
16:00 Nyíregyházi Sportcentrum - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaAz SZRSE új edzője, Berkes Zoltán kivételesen nem tud csapatával tartani, így kollégája, Váradi Zoltán helyettesíti. Tanítványai Dunaújvárosba utaznak, ahol a házigazda mellett az UTE és a Kispest ellen bizonyíthat leány gyerek fekete csapatunk.

– Vegyes csapatunk lesz, hiszen Váradi Zoltán néhány játékosa is csatlakozik a kerethez. Most inkább a tapasztaltabb lányok kapnak lehetőséget, szeretnénk viszont látni az elmúlt egy hónap munkájának eredményét. Az a cél, hogy lelkesen tegyék oda magukat a lányok, és szerezzenek tapasztalatot a hat-hat elleni játékból, hiszen a mini korosztály után nagy ugrás vár rájuk – nyilatkozta Berkes Zoltán.

dr. Kotsis Attiláné U15 leány OGYB II.osztály Alapszakasz, Dunaújváros
11:30 Kispest SE-A - Szegedi RSE Fekete
14:30 DSE Röplabda Akadémia - Szegedi RSE Fekete 
16:00 Szegedi RSE Fekete - UTE U15 B
Vezetőedző: Berkes ZoltánA Topolya sori sportcsarnok ad otthont a leány serdülő narancs csapatunk újabb bajnoki fordulójának, a Gödöllő és a Vasas látogat Szegedre. Ezen a tornán a játék képe lesz fontos a hazaiaknak.

– Kezd kialakulni a játékrendszerünk, a héten előreléptünk ezen a téren. Ehhez kapcsolódik a fő elvárás is, szeretném látni a stílusunkat, és persze a lelkes játék is fontos, végig becsülettel kell hajtani. Ha úgy játszunk, ahogy a héten gyakoroltunk, biztosan jó érzéssel zárjuk a hazai tornát – jegyezte meg Tátrai Sándor vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva U17 leány OSB I.osztály Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Narancs - Gödöllői RC
14:00 Szegedi RSE Narancs VASAS SC 'A' 
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com