Jelszóigénylés

A lelkesedéssel nem volt gond

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 21., hétfő
Igazi meccsdömpinget hozott a hétvége

A gyerek együttesek edzői értékelései után még bőven van olvasnivaló: az SZRSE többi korosztályos csapata összesen 13 mérkőzésen vett részt. Lássuk a mestermérlegeket!

Fiú és leány szupermini csapataink közös tornán vettek részt a BVSC otthonában, a zuglói megmérettetésen egymás ellen is játszottak.

– Végig jókedvűen, ügyesen és fegyelmezetten játszottak a lányok, a szerváik különösen jók voltak – kezdte az értékelést Takács Diána, aki Magos-Dóra Annamária vezetőedzőt helyettesítette. – Egy-egy rontás után is lelkesen játszottak tovább. Számolták maguknak az eredményt, ami alapján csak a szegedi fiúktól kaptak ki, a többi meccset megnyerték. A magyar röplabda legendáival fotózkodtak, nagy tisztelettel viselkedtek a példaképekkel – mesélte a tréner.

– Több játékosnak ez volt az első tornája, de ők is gyorsan játékba lendültek – nyilatkozta Honti Szilárd vezetőedző. – Jól kijátszott akciókat is bemutattak a srácok, élvezték a játékot, betartották az utasításokat, minden flottul ment. A fiúk számolták maguknak az eredményt, ami alapján megnyerték a tornát. Hiányzott már a gyerektornák zsivaja, amihez a szülők és a szurkolók is kellenek, most szerencsére ez is megvolt, hiszen nézőket is beengedtek. Mi is fotózkodtunk a magyar röplabda legendáival, a srácoknak meséltem is róluk, ámultak az eredményeik hallatán, rendkívül érdeklődőek voltak. Nekik is hasonlóan szép pályafutásokat kívánok – tette hozzá a mester.


U11 OSZB BVSC (kezdő), Budapest
Szegedi RSE: Biacsi Bence, Borka Zétény, Retek Kristóf, Tari Bence, Varga Zénó.
Vezetőedző: Honti Szilárd.


U11 OSZB BVSC (kezdő), Budapest
Szegedi RSE: Fritz Bella, Fritz Nóra, Körmöczi Eliza, Körmöczi Regina, Rehák Hajnalka.
Megbízott edző: Takács Diána.

Leány mini fehér együttesünk Békéscsabára utazott, ahol a Jászberény ellen nyert, majd a házigazda BRSE két korosztályos csapatától kikapott.

– Érződött, hogy a lányok már szerepeltek együtt tornán, nagy volt az összhang – mondta Magos-Dóra Annamária vezetőedző. – Fegyelmezetten és bátran játszottak a gyerekek, nagyon büszke voltam rájuk! A Jászberény ellen szép röplabdával, jó szervákkal hozták a kötelezőt. A BRSE Pink kiszervált minket, de amikor hosszabb labdamenet volt, tudtuk hozni a saját játékunkat, szép védekezéseink is voltak. A BRSE Zöld elleni meccs nagy küzdelmet hozott, kifejezetten hasznos volt. Bevállalós játékkal az ellenfél szettlabdáit is sorban hoztuk, vagyis vesztes helyzetben is mindent beleadtak a lányok, akik a sokat fejlődő kommunikációért is dicséretet érdemelnek. Hiányérzetünk, hogy a tornán nem kaptunk érmet és még eredményhirdetés sem volt – jegyezte meg a szakember.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB III.osztály, Békéscsaba
Szegedi RSE Fehér – NBARA 3:0 (25:17, 25:15, 26:24)
BRSE-PINK CSAPAT – Szegedi RSE Fehér 3:0 (25:10, 25:14, 25:19)
Szegedi RSE Fehér – BRSE-ZÖLD CSAPAT 0:3 (25:27, 22:25, 19:25)
Szegedi RSE Fehér:
Hackler Hanna, Kálmán Paulina, Terhes Zorka, Mádi Kamilla, Kuncze Emma, Benito Ferenczi Nadia, Kate Moore, Palencsár Miléna.
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária.

Leány serdülő narancs csapatunk idegenbeli rangadót vívott a fővárosban, sajnos három szettben kikapott a Vasastól.

– A vereség papírforma, de a mutatott játék nem, ezt a teljesítményt rossz volt látni – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Akar a csapat, de valamiért hullámvölgybe került, és ez már egyszerű megoldásoknál is hibákhoz vezet. Semmi sem jött össze, az önbizalmunk egyre csökkent. Nehéz helyzetbe kerültünk, egyre kisebb az esélyünk a hatos döntőre – jegyezte meg a tréner.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Középszakasz, Budapest
VASAS SC 'A' – Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:13, 25:19, 25:20)
Szegedi RSE Narancs:
Sojnóczky Sára, Simon Lili, Mihály Annamária, Mányai Maja, Herceg Viktória, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Erdei-Strohner Enikő, Kiszely Tamara.
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Fiú U21-es legénységünk jól kezdte a budapesti helyosztót, hiszen az egriek ellen nyerni tudott, viszont a Nyíregyházától öt szettben kikapott.

– Jól játszottak a fiúk, kihozták a maximumot a vékony keret adta lehetőségekből – kezdte értékelését Varga Tamás, aki Hulmann Zsolt vezetőedzőt helyettesítette a szegedi kispadon. – Az egriek ellen érződött, hogy képzettebbek a játékosaink, a jó nyitások és stabil alapjáték elegendő volt a magabiztos sikerhez, de a fiúk lelkesedése is előnyt jelentett. A Nyíregyháza elleni meccs hullámzó volt, a végén pedig szerintem csak az döntött az ellenfél javára, hogy egyetlen cserével estére már nagyon fáradtak voltunk. Néha bizonytalanok voltak a fiúk támadásban, kicsit lehettek volna bevállalósabbak – tette hozzá a klubelnök.


Férfi NB II - U21 13-17. helyért, Budapest
Eszterházy SE U21 – Szegedi RSE 0:3 (17:25, 17:25, 11:25)
Szegedi RSE – GLP Nyíregyháza 2:3 (25:18, 22:25, 16:25, 25:23, 13:15)
Szegedi RSE:
Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő.
Megbízott edző: Varga Tamás.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com