Jelszóigénylés

A listavezetőt fogadjuk a Lila iskolában

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 13., szerda
Komoly ellenfélre készül a Vidux-Szegedi RSE női csapata.

A női röplabda NB II előző két fordulójában a Vidux-Szegedi RSE nagyon sima, önbizalomnövelő sikereket aratott, a magabiztosságra pedig most szükség is lesz, hiszen csapatunk vasárnap 16.30-tól a listavezető Vasas ellen vív bajnokit a Lila iskolában.

– Nagyon komoly ellenfelet fogadunk, hasonló játékerőt képvisel, mint a Békéscsaba – kezdte a találkozó beharangozását Tátrai Sándor vezetőedző. – Gyors, dinamikus játéka van a fővárosi együttesnek, a legfőbb nehézséget pedig épp az okozza, hogy kevés ilyen csapattal találkozunk. Remélem, hogy a lányok hasonlóan jó játékkal tudnak előrukkolni, mint a Békéscsaba ellen. Az akkor mutatott nyitás-fogadásokkal a Vasas dolgát is meg lehet nehezíteni, de támadásban és védekezésben is előre kell lépni – véli a tréner.
Nagy szükségünk lesz a szurkolókra! Minden drukkert szeretettel várunk a Lila iskolában, ahol remek hangulat szokott lenni az NB II-es meccseken is.

– A közönség mindig vastapssal értékeli a lelkes játékot, így szeretném, ha ezúttal is vagányan állnánk a meccshez. Kezd összeállni az alapjátékunk, ennek stabilnak kell lennie, és a drukkerek támogatásával még több kihozható a csapatból, így tarthatjuk a fejlődési ívet – mondta Tátrai Sándor.


Fotó: Müller Péter

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged 16:30
Vidux-Szegedi RSE - Vasas Óbuda 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel csapatunk hazai mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com