Jelszóigénylés

A motivációval nincs gond, a létszámmal se legyen

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 11., csütörtök
A Szegedi RSE három korosztályos fiú csapata is játszik a hétvégén.

Gőzerővel folytatódnak a korosztályos bajnokságok, ezen a héten a Szegedi RSE hat csapattal áll ki, mindannyian szombaton szerepelnek idegenbeli tornákon. A fiúknál a hozzáálláson semmi sem múlik, a járványhelyzet és a programütközések viszont közbeszólhatnak – reméljük, nem így lesz, és minél többen pályára tudnak majd lépni.Fiú mini csapatunk Kecskemétre utazik, ahol a házigazda mellett a Kaposvár és a Szolnok lesz az ellenfele.

– Az első fordulóban jól játszottunk a Kaposvár ellen, így ezt szeretnénk megismételni – kezdte a torna beharangozását Honti Szilárd vezetőedző. – A másik két csapatot nem ismerjük, mindenesetre az összes meccsen bátor játékot kell mutatnunk, ahogy korábban is tettük. Szeretném, hogy a mi akaratunk érvényesüljön, ehhez minél hamarabb fel kell venni a ritmust és érezni az ellenfelek stílusát. Szinte teljes kerettel készültünk a héten, átvettük az első torna hiányosságait, csiszoltuk a játékelemeket. Bízom benne, hogy előreléptünk és ezt bizonyítjuk is, főként a támadások befejezésére fordítottunk kiemelt figyelmet. Motiváltan utazunk Kecskemétre, az edzésmunka alapján bizakodhatunk, de a bajnokság ilyen korai szakaszában még nehéz jósolni.

Dunszt Ferenc U13 fiú OMB I.osztály, Kecskemét
11:30 Szegedi RSE - RÖAK Sárga
13:00 KESI  'A' - Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE - SZOLNOKI SPC
Vezetőedző: Honti Szilárd

Fiú serdülő együttesünket – és több korosztályos csapatunkat is – komolyan érinti a járványhelyzet alakulása, a karanténok miatt Csányi Dániel tanítványai már annak is örülnek, ha ki tudnak állni a szombati tornára. Ha minden jól megy, akkor Lovasberénybe utaznak a srácok, ahol a Sümeg és a MÁV-Előre lesz az ellenfelük.

– Az már biztos, hogy foghíjas lesz a keretünk, de az még nem, hogy elegen leszünk-e – árulta el Csányi Dániel vezetőedző. – Az edzéseken azt láttam, hogy akik tudtak jönni, kettőzött erővel készülnek, a hozzáállással tehát nem lesz gond. A Sümeg hasonló játékerőt képviselhet, így reménykedem a győzelemben. A korosztályos válogatottakkal felálló MÁV-Előre favoritnak számít, de szeretnénk szettet nyerni ellene és minél jobban megszorongatni – jegyezte meg a tréner.

Buzek László Fiú U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Lovasberény
11:30 Sümeg-Dabronc – Szegedi RSE 
13:00 MÁV-Előre Akadémia – Szegedi RSE 
Vezetőedző: Csányi Dániel

Férfi U21-es legénységünk a Gödöllő vendége lesz. A fiatal csapat jóval idősebbekkel találkozik, így itt az újabb alkalom a tapasztalatszerzésre. Hulmann Zsolt tanítványait a járványhelyzet mellett au U17-es forduló ütközése is érinti, így még kérdőjeles a szereplésük.

– Ha tudunk utazni, várhatóan akkor is csere nélkül, de remélem, hogy pénteken már tisztábban látok a helyzettel kapcsolatban. Ha ki tudunk állni, akkor biztosan hasznos lesz a meccs, a fejlődés jegyében játszunk majd. Ebben a bajnokságban minden ellenfél komoly kihívás, így a tisztes helytállás lehet a cél, főleg ilyen körülmények között – nyilatkozta Hulmann Zsolt.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Gödöllő
19:00 GÖDÖLLŐI RC– Szegedi RSE 
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com