Jelszóigénylés

A szenzációs hangulat sokat segíthet

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 28., kedd
A vasárnapi program 1. része: női csapatunk a Debrecent fogadja.

Vasárnap délután a Lila iskolába invitáljuk a röplabda szerelmeseit, hiszen dupla programmal kedveskedünk: 14 órától a női, majd 18 órától a férfi együttesünk lép pályára hazai bajnoki mérkőzésen. A hölgyeké az elsőbbség: a Vidux-Szegedi RSE a Debrecent fogadja az NB II-ben.
Az ellenfél az utolsó előtti helyezést foglalja el a tabellán, így papírforma szerint ez egy nagyon könnyű meccsnek tekinthető, amelyen a múlt heti, Vasastól elszenvedett vereség után ismét önbizalmat és lendületet kaphatnak a lányok. A helyzet viszont nem ilyen egyszerű.

– Betegség, családi okok és munkahelyi elfoglaltságok miatt foghíjas lesz a keretünk. Pont így volt az idegenbeli meccsünknél is, a debreceni derbi nem is volt egyszerű, így a szegedi összecsapáson is oda kell tenni magunkat, ha három szettben akarunk nyerni, márpedig ez a cél – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Gyakorlatilag a fél csapat hiányzik majd, így az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosok biztosan több szerephez jutnak. Persze így sem szabadna gondot okoznia a győzelem kiharcolásának – tette hozzá a tréner.
 

A pályán és azon kívül is fontos lesz néhány tényező, ha pedig mind összejön, nem is lesz gond a sikerélménnyel.

– A pályán a gyakorlásra és több játékos számára a tapasztalatszerzésre is fel kell használni ezt az alkalmat. Mindenkinek a szívét-lelkét ki kell tennie, és határozottan kell játszania. Az edzések alapján ezzel nem is lesz gond, minden rendben ment a gyakorlásokon, a hangulatra és a hozzáállásra is büszke vagyok. A pályán kívül a szurkolók biztatása is kulcsfontosságú, legutóbb, a Közgáz ellen is szenzációs hangulatot teremtettek. A lányok is mondták, hogy mennyit dobott rajtuk a körítés, így most is számítunk minden drukkerre – hangsúlyozta Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
14:00 Vidux-Szegedi RSE - DSZC Eötvös-DSE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com