Jelszóigénylés

A szenzációs hangulat sokat segíthet

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 28., kedd
A vasárnapi program 1. része: női csapatunk a Debrecent fogadja.

Vasárnap délután a Lila iskolába invitáljuk a röplabda szerelmeseit, hiszen dupla programmal kedveskedünk: 14 órától a női, majd 18 órától a férfi együttesünk lép pályára hazai bajnoki mérkőzésen. A hölgyeké az elsőbbség: a Vidux-Szegedi RSE a Debrecent fogadja az NB II-ben.
Az ellenfél az utolsó előtti helyezést foglalja el a tabellán, így papírforma szerint ez egy nagyon könnyű meccsnek tekinthető, amelyen a múlt heti, Vasastól elszenvedett vereség után ismét önbizalmat és lendületet kaphatnak a lányok. A helyzet viszont nem ilyen egyszerű.

– Betegség, családi okok és munkahelyi elfoglaltságok miatt foghíjas lesz a keretünk. Pont így volt az idegenbeli meccsünknél is, a debreceni derbi nem is volt egyszerű, így a szegedi összecsapáson is oda kell tenni magunkat, ha három szettben akarunk nyerni, márpedig ez a cél – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Gyakorlatilag a fél csapat hiányzik majd, így az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosok biztosan több szerephez jutnak. Persze így sem szabadna gondot okoznia a győzelem kiharcolásának – tette hozzá a tréner.
 

A pályán és azon kívül is fontos lesz néhány tényező, ha pedig mind összejön, nem is lesz gond a sikerélménnyel.

– A pályán a gyakorlásra és több játékos számára a tapasztalatszerzésre is fel kell használni ezt az alkalmat. Mindenkinek a szívét-lelkét ki kell tennie, és határozottan kell játszania. Az edzések alapján ezzel nem is lesz gond, minden rendben ment a gyakorlásokon, a hangulatra és a hozzáállásra is büszke vagyok. A pályán kívül a szurkolók biztatása is kulcsfontosságú, legutóbb, a Közgáz ellen is szenzációs hangulatot teremtettek. A lányok is mondták, hogy mennyit dobott rajtuk a körítés, így most is számítunk minden drukkerre – hangsúlyozta Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
14:00 Vidux-Szegedi RSE - DSZC Eötvös-DSE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel a mérkőzésen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com