Jelszóigénylés

Az idei egyik legizgalmasabb mérkőzésünk következik

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 10., csütörtök
Felnőtt női csapatunk a Debrecent fogadja Szegeden

November 12-én 17:00 órától játszik felnőtt női csapatunk az Etelka sori Sportcsarnokban, Szegeden. A Vidux-Szegedi RSE női együttese a Debrecennel méri össze erejét a Nemzeti bajnokság következő fordulóján.  

Ugyan a DEAC csapatával az idei szezonban még nem kerültünk játékszituációba, a korábbi években több mérkőzést is játszhattunk ellenük. Ennek fényében készül női csapatunk a hétvégi fordulóra, hiszen a tapasztalatok alapján tudjuk, hogy az ellenfelünk hasonló játékerőt képvisel, mint a szegedi együttes, és egy izgalmas mérkőzést láthat majd minden néző, aki ellátogat a fordulóra.

- Milodanovics Andrea: Nagyon várjuk a szombati fordulót, teljes erőbedobással készülünk a Debrecen elleni mérkőzésre. A korábbi tapasztalataink miatt tudjuk, hogy kiélezett küzdelemre számíthatunk, emiatt pedig még izgatottabbak vagyunk. A csapatomtól azt várom, hogy ez alkalommal is megmutassák, ami bennük van, és a motiváltságuk a játék ideje alatt se hagyjon alább. Szeretném, ha minél több pontot szereznénk ezen a hétvégén is, és bízom abban, hogy győzelemmel tudjuk majd zárni ezt a fordulót is.

Női NB II Kelet Alapszakasz, Szeged, Etelka sori Sportcsarnok
2022.11.12. 17:00 Vidux-Szegedi RSE - DEAC
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2023. január 24., kedd
Képgaléria
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 22., vasárnap
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com