Jelszóigénylés

Bajnokesélyes játékkal köszöntenék 2021-et

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 22., péntek
Idei első mérkőzésén dominálni szeretne a Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata.

A Salgótarján vendégeként az őszi szezonban lehengerlő játékot mutatott be a Vidux-Szegedi RSE női együttese, most pedig ugyanez a cél, csak hazai pályán: az év első NB II-es mérkőzésén szombaton 16 órától az újszegedi sportcsarnokban lehet megmutatni, hogy ki a jobb! Az SBTC otthonában bajnokesélyeshez méltóan szerepeltünk, és ez is volt Tátrai Sándor vezetőedző kérése, amit a lányok teljesítettek. Jó lenne egy hasonló sikerrel indítani az évet.Legutóbb egy hónapja, még közvetlenül karácsony előtt vívott tétmérkőzést a Vidux-Szegedi RSE, majd jöhetett két hét teljes pihenő.

– Szuper volt, hogy az ünnepek alatt teljesen el lehetett felejteni a röplabdát. Mármint a játékosoknak, hiszen egy edző mindig ezen gondolkodik – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor. – Meglett a szünet hatása, a lányok kipihenten vetették magukat a munkába, méghozzá teljes létszámban, se karantén, se betegség, se sérülés nem hátráltatott minket. Az első néhány edzésen persze látszott a kihagyás, de most már a tréningeken eljutottunk arra a szintre, amire szerettem volna, a hozzáállással is meg vagyok elégedve. Nem szabad, hogy szombati ellenfelünk gondot okozzon, ezért nem is készülünk külön rájuk, koncentrált játékkal be kell gyűjtenünk a bajnoki pontokat – nyilatkozta a tréner.

Időközben átalakult a tabella, hiszen csak a felnőtt együttesek maradtak a csoportunkban. Ennek megfelelően hibátlan mérleggel vezetünk a Kecskemét, a Szolnok, a KISTEXT és a Salgótarjáni BTC előtt.– Jó érzés a tabellára nézni, az ellenfelek már talán tartanak is tőlünk, de az ilyen helyzetek az éllovasok vállát is nyomni szokták. Nem érzem, hogy nálunk ezzel gond lenne, persze már nagyon várjuk a Kecskemét elleni rangadót, hogy bizonyítsunk. Arra a derbire készülünk már most is, hiszen az a meccs a legfontosabb kérdéseket el is döntheti a csoportban. Az SZRSE TV első adásában azt mondtam, hogy szeretném, ha minél fényesebb éremért küzdhetnénk a szezon végén, és ezt most is tartom – hangsúlyozta Tátrai Sándor.

NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szeged
16:00 Vidux-Szegedi RSE - SBTC
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com