Jelszóigénylés

Bajnokesélyeshez méltóan zárnák az évet

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 21., hétfő
Tátrai Sándor tanítványai ünnepi hangulatban játszhatnak az Etelka soron.

A Vidux-Szegedi RSE a karácsonyi bejglik előtt még egyszer pályára lép: női NB II-es csapatunk kedden 18.30-tól az Etelka sori sportcsarnokban fogadja a KISTEXT együttesét. Az ünnephez rendkívül közeli dátum oka, hogy ez az első találkozó, ami számunkra elmaradt a járványhelyzet alakulása miatt, a fővárosi riválissal szemben most pótoljuk a hazai bajnokit.Együttesünk erejét és a tabellát ismerve minden okunk megvan azt mondani: jó eséllyel egy igazi ünnepi hangulatú sikerrel zárjuk az évet. Most nem is videóztak a lányok, az ellenfélmustra helyett inkább a saját játékuk csiszolására helyezték a hangsúlyt.

– A holnapi ellenfélnek nem szabadna gondot okoznia, viszont ha nem figyelünk, gondot okozhat – figyelmeztette tanítványait Tátrai Sándor vezetőedző. – Szerencsére a formánk miatt nyugodtan várhatom ezt a meccset, ráadásul az elmúlt két hétben az edzések száma, intenzitása és létszáma is megfelelő volt, így minden adott egy magabiztos győzelemhez. Ugyanazt a célt tűztük ki, mint a Salgótarján elleni bajnoki előtt: nem csak nyerni akarunk, de bajnokesélyeshez méltóan szeretnénk begyűjteni a pontokat – árulta el a szakember.

A tréner elmondta: az őszi szezon végére már remekül alkalmazkodtak a járványhelyzet okozta változásokhoz, mindenki megszokta az új edzésrendet.– Az elmúlt hetekben szerintem eljutottunk oda, hogy ki tudjuk hozni a helyzetből a maximumot. Apróságokon múlik, például mások edzése közben melegítünk be, hogy időt nyerjünk. Volt egy kis hullámvölgyünk, de ez már a múlté, és ezt holnap is szeretnénk bizonyítani – nyilatkozta Tátrai Sándor.

NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szeged
18:30 Vidux-Szegedi RSE - KISTEXT
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com