Jelszóigénylés

Bajnokesélyeshez méltóan zárnák az évet

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 21., hétfő
Tátrai Sándor tanítványai ünnepi hangulatban játszhatnak az Etelka soron.

A Vidux-Szegedi RSE a karácsonyi bejglik előtt még egyszer pályára lép: női NB II-es csapatunk kedden 18.30-tól az Etelka sori sportcsarnokban fogadja a KISTEXT együttesét. Az ünnephez rendkívül közeli dátum oka, hogy ez az első találkozó, ami számunkra elmaradt a járványhelyzet alakulása miatt, a fővárosi riválissal szemben most pótoljuk a hazai bajnokit.Együttesünk erejét és a tabellát ismerve minden okunk megvan azt mondani: jó eséllyel egy igazi ünnepi hangulatú sikerrel zárjuk az évet. Most nem is videóztak a lányok, az ellenfélmustra helyett inkább a saját játékuk csiszolására helyezték a hangsúlyt.

– A holnapi ellenfélnek nem szabadna gondot okoznia, viszont ha nem figyelünk, gondot okozhat – figyelmeztette tanítványait Tátrai Sándor vezetőedző. – Szerencsére a formánk miatt nyugodtan várhatom ezt a meccset, ráadásul az elmúlt két hétben az edzések száma, intenzitása és létszáma is megfelelő volt, így minden adott egy magabiztos győzelemhez. Ugyanazt a célt tűztük ki, mint a Salgótarján elleni bajnoki előtt: nem csak nyerni akarunk, de bajnokesélyeshez méltóan szeretnénk begyűjteni a pontokat – árulta el a szakember.

A tréner elmondta: az őszi szezon végére már remekül alkalmazkodtak a járványhelyzet okozta változásokhoz, mindenki megszokta az új edzésrendet.– Az elmúlt hetekben szerintem eljutottunk oda, hogy ki tudjuk hozni a helyzetből a maximumot. Apróságokon múlik, például mások edzése közben melegítünk be, hogy időt nyerjünk. Volt egy kis hullámvölgyünk, de ez már a múlté, és ezt holnap is szeretnénk bizonyítani – nyilatkozta Tátrai Sándor.

NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szeged
18:30 Vidux-Szegedi RSE - KISTEXT
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com