Jelszóigénylés

Biztató volt a játékunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 1., vasárnap
Úgy tűnik, lekerült a súly férfi csapatunk válláról.

A Sümeg elleni vereségünk után Nusser Elemér vezetőedző sokat gondolkodott azon, hogyan lehetne előrelépést elérni férfi NB I-es csapatunknál, hiszen azon a találkozón nem volt önmaga a Vidux-Szegedi RSE legénysége. Trénerünk a lezser pszichológiát vetette be, próbálta levenni a súlyt a srácok válláról, és úgy tűnik, bejött a terve: az esélyesebb MAFC-BME-től ugyan szintén három szettben kaptunk ki, de az összkép nagyon pozitív volt, és ezt a Lila iskola közönsége is díjazta.
– Úgy tűnik, lekerült a súly a vállakról – kezdte értékelését Nusser Elemér. – A fiúk sokkal felszabadultabban játszottak, mint múlt héten. Össze sem lehet hasonlítani azt a játékot, amit akkor mutattak, és a mostanit. Ebből a teljesítményből lehet építkezni, biztató volt a játékunk! Bizonyos alapképzettségi hiányosságok most is látszódtak, de ez a vereség vállalható volt. Próbáltam higgadt maradni, hogy megnézzem, mit játszanak maguktól a srácok, és nem csalódtam: újra csapatként működtünk a pályán, jó volt nézni a fiúkat – mondta a mester.

A közönség sokszor vastapssal jutalmazta a Vidux-Szegedi RSE pontszerzéseit, és nem csak a sikerélmény miatt.

– Gyönyörű labdameneteink voltak, közönségszórakoztató meccset vívtunk. Egy-két labdamenetnél olyan mentések és ütések voltak, amelyektől még az én szám is tátva maradt. Ezen a találkozón nem csak a rutinszerzéssel léptünk előre. A játék képe ígéretes volt, ami fontos, hiszen az alapszakaszban másodlagos az eredmény, az alsóházi rájátszást ugyanis mindenki tiszta lappal kezdi – hangsúlyozta a szakember, végül hozzátette: nagyon hálásak a közönség buzdításáért, remek hangulatú volt a meccs.
NBI Férfi Bajnokság, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - MAFC-BME 0:3 (13:25)(20:25)(19:25)
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Farkas Baráti Attila, Csányi Dániel, Fülöp Norbert, Kiss Gábor, Nagy Zsolt, Csere: Borsi Levente (libero), Váradi Zoltán (libero), Honti Szilárd, Bitó Attila, Inhoff Attila, Demcsák Balázs, Sarnyai Ákos, Bodnár Lajos
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Bondor Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com