Jelszóigénylés

Bronzmérkőzésen játszhattunk a hatos döntőn!

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 24., hétfő
A régóta várt leány serdülő finálén bravúros győzelmet aratott a 4. helyen végző SZRSE.

Óriási volt a drukk és a bizonyítási vágy leány serdülő narancs csapatunkban, hiszen hosszú idő után hatos döntőben képviselhették az SZRSE-t. A régóta várt lehetőséggel éltek is a szegediek: a BVSC-t drámai csatában legyőzve kiharcolták, hogy éremért játszanak, végül pedig a bronzmérkőzésen kiválóan helytálltak a Vasas “B” ellen.Az első nap csoportmérkőzésein a későbbi döntősök, vagyis a bajnoki címet elhódító Vasas “A” és az ezüstérmet szerző BRSE Fehér ellen szokta meg az SZRSE a közeget. A két meccs remek alkalmat adott, hogy lendületbe kerüljenek a lányok a szombati, kulcsfontosságú derbik előtt. A keresztjátékban a legjobb négy közé kerülés volt a tét, ami jó hatással volt a szegediekre: bár a kétszer is vezetést szerző SZRSE ötödik szettre kényszerült, de ott óriási akaraterőről tett tanúbizonyságot.

A BVSC ugyanis magabiztosan vezetett a mindent eldöntő hajrá előtt, de 13:13-ra felzárkóztak Csányi Roland tanítványai, majd kiharcolták a fantasztikus győzelmet. Kezdődhetett a győzelmi tánc, miután megérdemelt sikerélményt szereztek a lányok, jó volt látni az arcukon a végtelen örömöt!

Újra a BRSE ellen az elődöntőben, majd a bronzmérkőzésen a Vasas “B” ellen is megmutatták a szegediek, hogy nem véletlenül jutottak idáig, két szettben is alaposan megszorongatták az esélyesebb ellenfeleket.

Végül tehát negyedik helyen végzett az SZRSE Narancs a serdülő bajnokságban, amelyhez minden játékosnak és edzőnek szívből gratulálunk!– Örülök, hogy végre sikerült a legjobbak közé, a hatos döntőbe jutni. Ez volt a szezon célkitűzése, így miután elértük, már örömjáték következett, de ezután is minden találkozót komolyan vettünk – kezdte értékelését Csányi Roland vezetőedző. – A helyszínen néhányan komoly meglepetésként könyvelték el, hogy legyőztük a BVSC-t, de mi készültünk erre és bíztunk a sikerben. Persze ha a zárónapon is összejött volna a bravúr, akkor a bronzérem aranyként csillogott volna a nyakunkban, de így sem lehetek elégedetlen, a lányok mindent megtettek, végig legjobb tudásuk szerint játszottak, és bizonyították, hogy a járvány időszakában is nagyon sokat léptünk előre. Reméljük, hogy ez csak a kezdet, és később stabil résztvevői leszünk a hatos döntőnek – hangsúlyozta a tréner.


Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Döntő 'B', Budapest
Szegedi RSE Narancs - VASAS SC 'A' 0:3 (16:25)(16:25)(12:25)
LINAMAR-BRSE Fehér- Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:12)(25:13)(25:18)

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Keresztjáték, Budapest
BVSC-Zugló Kék – Szegedi RSE Narancs 2:3 (23:25)(25:23)(12:25)(25:15)(13:15)
LINAMAR-BRSE Fehér – Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:15)(25:15)(27:25)

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály 3. helyért, Budapest
Szegedi RSE Narancs – Vasas SC 'B' 1:3 (23:25)(19:25)(25:19)(9:25) 
Szegedi RSE Narancs: Sojnóczky Sára, Kiss Anna, Bálint Viktória, Simon Lili, Rácz Lilla, Szalay Kata, Szatmári Júlia, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Nyers Noémi, Békési Dóra, Nagy Léna, Kiss Boglárka
Vezetőedző: Csányi Roland
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra
Másodedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com