Jelszóigénylés

Büszkék lehetünk a drámai vereség ellenére

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 8., vasárnap
Női együttesünk nagyon megérdemelte volna a döntő szettet.

Nem csak a végeredményt, de a játék képét tekintve is hasonló vereséget szenvedett női NB II-es csapatunk, mint férfi NB I-es legénységünk. A Kispest vendégeként négy szettet játszottak Tátrai Sándor tanítványai, akik a második szett kivételével minden alkalommal drámai csatára késztették a riválist, amit a fővárosi közönség is értékelt. Az óriási hangulatú derbin a döntő szett karnyújtásnyira volt a Vidux-Szegedi RSE számára, de nem jött össze a pontszerzés.

– Nehéz megszólalni egy ilyen meccs után – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor. – Két egyforma tudású csapat drámai csatáját láttam, játékosként és edzőként is az ehhez hasonló élmények adják a legtöbbet. A negyedik szett csúcs volt, túlzás nélkül a röplabda esszenciáját nyújtotta. Az első szett sem volt semmi, mindkét csapat remekül játszott, mindkettő megérdemelte volna a részsikert, de csak egy győzhetett, és sajnálom, hogy nem mi. A második szett simábban lett a hazaiaké, minden összejött a Kispestnek, míg mi kicsit kapkodtunk – nyilatkozta a vezetőedző.

A második szett végén már látszott a lányokon, hogy kezdenek újra meccsbe lendülni, és reméltük, hogy a 2:0-s hátrány nem fogja meg őket.

– Szerencsére úgy léptek pályára a tanítványaim, mintha előtte mi sem történt volna, és végig koncentrált játékkal be is húzták a harmadik szettet. Nagyon hajtottak, megdolgoztak ezért. Aztán a negyedik szettben szinte végig négy-öt ponttal vezetett a Kispest, de a hajrában, (23:23)-nál egyenlítettünk, sőt, a vezetést is megszereztük. Sajnáltam, hogy a következő három drámai labdamenet egyike sem lett a miénk, így a döntő szettet sem tudtuk kiharcolni, pedig nagyon megérdemelték volna a lányok. Büszke vagyok rájuk! – hangsúlyozta a vereség ellenére is Tátrai Sándor.NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
Kispest SE - Vidux-Szegedi RSE 3:1 (25:23)(25:17)(19:25)(26:24)
Vidux-Szegedi RSE: dr. Fürdök Nóra, Fürdök Lilla, Németh Hanna, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, DR. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Karola, Farkas Antónia, Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com