Jelszóigénylés

Büszkék lehetünk a drámai vereség ellenére

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 8., vasárnap
Női együttesünk nagyon megérdemelte volna a döntő szettet.

Nem csak a végeredményt, de a játék képét tekintve is hasonló vereséget szenvedett női NB II-es csapatunk, mint férfi NB I-es legénységünk. A Kispest vendégeként négy szettet játszottak Tátrai Sándor tanítványai, akik a második szett kivételével minden alkalommal drámai csatára késztették a riválist, amit a fővárosi közönség is értékelt. Az óriási hangulatú derbin a döntő szett karnyújtásnyira volt a Vidux-Szegedi RSE számára, de nem jött össze a pontszerzés.

– Nehéz megszólalni egy ilyen meccs után – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor. – Két egyforma tudású csapat drámai csatáját láttam, játékosként és edzőként is az ehhez hasonló élmények adják a legtöbbet. A negyedik szett csúcs volt, túlzás nélkül a röplabda esszenciáját nyújtotta. Az első szett sem volt semmi, mindkét csapat remekül játszott, mindkettő megérdemelte volna a részsikert, de csak egy győzhetett, és sajnálom, hogy nem mi. A második szett simábban lett a hazaiaké, minden összejött a Kispestnek, míg mi kicsit kapkodtunk – nyilatkozta a vezetőedző.

A második szett végén már látszott a lányokon, hogy kezdenek újra meccsbe lendülni, és reméltük, hogy a 2:0-s hátrány nem fogja meg őket.

– Szerencsére úgy léptek pályára a tanítványaim, mintha előtte mi sem történt volna, és végig koncentrált játékkal be is húzták a harmadik szettet. Nagyon hajtottak, megdolgoztak ezért. Aztán a negyedik szettben szinte végig négy-öt ponttal vezetett a Kispest, de a hajrában, (23:23)-nál egyenlítettünk, sőt, a vezetést is megszereztük. Sajnáltam, hogy a következő három drámai labdamenet egyike sem lett a miénk, így a döntő szettet sem tudtuk kiharcolni, pedig nagyon megérdemelték volna a lányok. Büszke vagyok rájuk! – hangsúlyozta a vereség ellenére is Tátrai Sándor.NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
Kispest SE - Vidux-Szegedi RSE 3:1 (25:23)(25:17)(19:25)(26:24)
Vidux-Szegedi RSE: dr. Fürdök Nóra, Fürdök Lilla, Németh Hanna, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, DR. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Karola, Farkas Antónia, Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com