Jelszóigénylés

Csúcsrangadó az utolsó hazai meccsen!

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 13., szerda
A Vidux-Szegedi RSE csütörtök este fogadja a BVSC-t

A női röplabda NB II felsőházi rájátszásának utolsó hazai mérkőzésére készül a Vidux-Szegedi RSE. Csütörtökön 18 órától az Etelka sori sportcsarnokban fogadják a BVSC-Zuglót, vagyis a második helyezett és az éllovas néz szembe egymással, csúcsrangadóval búcsúzunk a szurkolóktól!

Csak a fővárosi rivális otthonában kaptunk ki, így a visszavágás is motiválja a lányokat. Mivel öt pont a lemaradásunk és nyolc mérkőzésén mindössze egy szettet veszített a BVSC, így az NB I-be jutásra már nincs reális esély, de nem adjuk fel. Magunknak és a közönségnek is bizonyítani akarunk, ehhez pedig jobb alkalmat nem is találhatnánk!

Gyertek minél többen az Etelka sorra! A lányok egész szezonban keményen dolgoztak, nagyon megérdemlik, hogy remek hangulatú rangadó legyen az utolsó hazai meccsük!

– A tabellával most nem szabad foglalkoznunk, csak tegyük oda magunkat egy élvezetes játékkal – hangsúlyozta Milodanovics Andrea vezetőedző. – Úgy láttam az edzéseken, hogy a motiváció és a szorgalom is megvan. Mindent megtettek a lányok azért, hogy egy remek meccset vívjanak a BVSC-vel. Nem az ellenfélre készülünk, hanem arra, hogy a mi játékunk legyen toppon, hozzuk ki magunkból a legtöbbet. Szerencsére mindenki egészséges és bevethető, Bálint Viktória remek állapotban tért vissza az utánpótlás válogatottól – árulta el a tréner.

Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, Szeged, Etelka sori sportcsarnok
2022. április 14. csütörtök
18:00 Vidux-Szegedi RSE –BVSC-Zugló
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com