Jelszóigénylés

Döntőbe jutott az SZRSE!

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 10., hétfő
Serdülő csapatunk pozitív élménnyel hangolt a fináléra, a minisek nagyon élvezték a visszatérést.

Az SZRSE leány serdülő narancs együttesének be kellett még biztosítania a döntős szereplését, amivel nem is volt gond, ráadásul a finálé előtti utolsó találkozóján óriási csatában ötszettes sikerrel hangolt. Leány mini narancs csapatunk hosszú idő után játszhatott tétmérkőzéseket, a gyerekek mindhárom találkozón bátran és lelkesen röplabdáztak.A serdülők a BVSC ellen négy szettben kikaptak, majd a fináléért harcoló UTE ellen öt szettben győztek. A lányok tehát készülhetnek a május 21-23-ai OSB döntőre, a fővárosi viadalon pedig nem lesz könnyű dolguk: a mai sorsoláson a két favoritot kapták, a Vasas ‘A’ és a BRSE “Fehér” ellen kell játszaniuk a B-csoportban.

– Az ellenfelekhez képest rövidebb cserepaddal is volt esélyünk két győzelemre – hangsúlyozta Csányi Roland vezetőedző. – Nagyon szoros szettekben kaptunk ki a BVSC-től, és mivel egy szettnyi szervát rontottunk, nyugodtan mondhatjuk, hogy magunkat vertük meg. Az UTE számára komoly tétje volt az ellenünk vívott meccsnek, az első két szettben szinte hibátlanok is voltak az újpestiek, de a tanítványaimtól azt kértem, hogy magukért játszanak, nehogy rossz szájízzel kelljen a döntőre utazni. A cserejátékosok előtt le a kalappal, ugyanis beszállásuk után a sírból hoztuk vissza a meccset, és mentális szempontból értékes sikert arattunk. A döntős sorsolásunk a lehető legnehezebb lett, de megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot, és fontos lesz, hogy jókor tudjunk győzelmeket elérni – nyilatkozta a tréner.


Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Középszakasz, Budapest
BVSC-Zugló KÉK - Szegedi RSE Narancs 3:1 (23:25)(25:19)(26:24)(25:23)
UTE U17 A - Szegedi RSE Narancs 2:3 (25:17)(25:18)(18:25)(14:25)(13:15)
Szegedi RSE Narancs: Sojnóczky Sára, Kiss Anna, Bálint Viktória, Szalay Kata, Szatmári Júlia, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Nyers Noémi, Kiss Boglárka, Nagy Léna
Vezetőedző: Csányi RolandLeány mini narancs együttesünk hosszú hónapok kényszerszünete után vívott tétmérkőzéseket. A gyerekek izgatottan várták a budapesti tornát, ahol összejött egy szettsiker, de a legfontosabb a szereplési lehetőség volt.

– Ütőerőben érződött leginkább a kihagyás miatti lemaradásunk, illetve a szokásosnál nagyobb erőfeszítésekbe került a támadások befejezése, de mindhárom meccsen jól szerepeltünk – kezdte az értékelést Váradi Zoltán vezetőedző. – Nagyon jó volt újra játszani, és a lehetőség kihasználása volt a legfontosabb! Annak azért így is nagyon örültem, hogy a védekezésünk szép volt, kevés hibát vétettünk. Azt is jó volt látni és hallani, hogy a korábbiakhoz képest sokkal bátrabban és hangosabban, egymással többet kommunikálva játszottak a lányok, ez fontos előrelépés. Lett volna esély nyerni egy meccset, ezért meg is tettünk mindent, így nem lehet rossz érzésünk, hogy végül nem sikerült, a lányok mindent kiadtak magukból – dicsérte tanítványait a szakember.


Őryné Merő Nóra U13 OMB I.osztály, Budapest
Szolnoki SPC - Szegedi RSE Narancs 2:0 (25:11)(25:15)
MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs 2:0 (25:13)(25:21)
Szegedi RSE Narancs - BVSC-Zugló 1:2 (25:19)(8:25)(20:25)
Szegedi RSE Narancs: Eszik Janka, Fritz Eszter, Olasz Lola, Gigacz Réka, Kozma Míra, Héjja Annabella, Meszlényi Sára, Wodala Ágnes
Vezetőedző: Váradi Zoltán
Másodedző: Pamuk-Huszta Blanka

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com