Jelszóigénylés

Éltünk a lehetőséggel, megrángattuk az oroszlán bajszát

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 29., péntek
A Vidux-Szegedi RSE végig szoros meccsen szettet is nyert a KISTEXT ellen.

Két legeredményesebb játékosunk, Csányi Dániel és Nacsa Gábor nélkül vártuk a férfi NB I Liga listavezetőjét, ráadásul a KISTEXT ellen végül Piti Richárd sem tudott játszani, mégis megrángattuk az oroszlán bajszát. 19 pontnál egyik szettben sem szereztünk kevesebbet, a harmadik szettet pedig meg is nyertük. Jár a kalapemelés a Vidux-Szegedi RSE játékosainak!
Farkas Baráti Attila kiemelkedően jól játszott, de csapatkapitányunk, Fülöp Norbertet is kulcsszereplője volt a bravúros helytállásnak. Büszkék lehetünk élvonalbeli együttesünkre, hiszen nem is olyan rég rendkívül simán kaptunk ki a KISTEXT otthonában, most viszont megrángattuk az oroszlán bajszát.

Nusser Elemér: – Lehetőséget kaptunk azzal, hogy ellenfelünk mindig cserélgette kulcsembereit, de ezzel élni is kellett, és mi megtettük. Három kezdőjátékosunk nélkül nem számítottam ilyen jó játékra, engem is megleptek a srácok. Dicséretes ez a teljesítmény!

NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Szeged

Vidux-Szegedi RSE - KISTEXT 1:3 (19:25, 21:25, 25:22)(19:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fülöp Norbert, Kiss Gábor, Sarnyai Ákos, Farkas Baráti Attila, Demcsák Balázs, Honti Szilárd. Csere: Borsi Levente (libero), Piti Richárd, Bodnár Lajos, Péter Márk, Strezeneczki Péter.
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com