Jelszóigénylés

Élvezetes derbi várható

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 25., csütörtök
A Gödöllő ellen most minden pontot begyűjtene a Vidux-Szegedi RSE.

Dupla derbi lesz vasárnap a Lila iskolában, hiszen 14 órától női NB II-es, 17 órától pedig férfi NB I-es csapatunk vív bajnokit hazai pályán. Kezdjük a hölgyekkel: a Vidux-Szegedi RSE ellenfele a Gödöllő lesz, remek meccsre van kilátás.

A két fél az első fordulóban már találkozott egymással, akkor még nem volt teljes a szegedi keret, és egy ötszettes csata lett a párosításból. Mi nyertük a derbit, így a vendégeket biztosan fűti majd a visszavágás vágya, a hazaiakat viszont a bizonyítási lehetőség motiválja, miután kétszettes előnyről kaptak ki a BVSC-től.

– Biztosan élvezetes meccs lesz, ellenfelünk remek ütőjátékosokkal érkezik, de a Gödöllőnek a magas blokkok, az erős nyitások és a jó mezőnymunka is előnyére válhat, mindenre figyelnünk kell – kezdte a beszélgetést Milodanovics Andrea, a Vidux-Szegedi RSE vezetőedzője. – A gödöllői meccs óta fejlődtünk és fontos tapasztalatokat is szereztünk, most már Ines Pereira is tud játszani, így a győzelem a cél, méghozzá a maximális pontszámmal. A BVSC elleni vereség legfontosabb tanulságait megbeszéltük, és úgy érzem, a lányok el is tudták engedni a hajrá kellemetlen élményét, nagyon jók voltak az edzéseink. Nekem összeszorul a gyomrom, ha a végjátékra gondolok, de nézzük a jó oldalát: plusz motivációval léphetünk pályára – jegyezte meg a tréner.

NB II Női Röplabda Bajnokság 'D' csoport, Szeged
14:00 Vidux-Szegedi RSE – Gödöllői RC
Vezetőedző: Milodanovics Andrea

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com