Jelszóigénylés

Élvezetes játékot kívánnak karácsonyra

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 18., szerda
Leány gyerek 2-es csapatunk vasárnap a Lila iskolában zárja az évet.

Utánpótlás játékosaink nagy része már hétvégén is büntetlenül válogathat a karácsonyra készülő finomságokból, de egy csapatunk számára még lesz kihívás az ünnepek előtt: leány gyerek 2-es együttesünk vasárnap a Lila iskolában vív bajnokit a Békéscsaba és a Gödöllő ellen. A felnőtt női rangadó “felvezető” találkozóin javítani szeretne mérlegén a Szegedi RSE.

– Az előző fordulóban mindkét meccsen vesztettünk, a jó helyezéshez így sikerre lenne szükség, de nem szeretném, ha győzelmi kényszerben játszanának a lányok, hiszen nem az eredmény, hanem a játék képe számít igazán – fogalmazott Csányiné Molcsányi Petra vezetőedző. – Ahhoz, hogy elégedetten mehessünk az ünnepi pihenőre, sokat kellene fejlődnünk nyitás-fogadásban, illetve az alapjátékot szeretnénk stabilabbá tenni. A legfontosabb az, hogy élvezzék a játékot a tanítványok, ami a legutóbbi fordulóban sajnos elmaradt. A lelkesedéssel szerintem nem is lesz gond, ezen a héten is remek hangulatban teltek az edzések – árulta el a tréner.

A legutóbbi torna után sokat beszélgetett a gyerekekkel, akiken már akkor látszott, hogy motiváltak a folytatásra.

– Rögtön a meccsek után éreztem, hogy nem estek nagy szomorúságba, aminek örülök, láttam rajtuk, hogy jól dolgozták fel a vereségeket. Biztosan még nagyobb tűzzel játszanak majd vasárnap, ráadásul hazai pályán – nyilatkozta a szakember, aki játékos múltjából is erőt merít a munkájához. – Ősszel belerázódtam az új feladatba, és mivel nem is olyan rég még én is pályán voltam, nagyon együtt élek a játékkal. Élvezem az edzősködést! – mondta lelkesen Csányiné Molcsányi Petra.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály B-2 csoport, Szeged
10:00 LINAMAR - BRSE Ezüst - Szegedi RSE-2
13:00 Szegedi RSE-2 - Gödöllői RC "B"
Vezetőedző: 
Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com