Jelszóigénylés

Erre a napra vártunk, de keményebb lesz, mint gondoltuk

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 4., péntek
Jön a feljutásról döntő párharc első felvonása a BVSC-Zugló ellen

A női NB II felsőházi rájátszásának legjobban várt párharca következik, az első felvonással: a Vidux-Szegedi RSE szombaton 18 órától a BVSC-Zugló vendége lesz. Borítékolható volt, hogy e két együttes között dől el a feljutás sorsa, az eddigi eredmények is ezt igazolják, így óriási csatára van kilátás.

A Vidux-Szegedi RSE eddig tökéletes mérleggel rendelkezik a play-offban: mindhárom eddigi találkozóját 3:0-ra nyerte. A zuglói összecsapás már más tészta, és sajnos nehezíti a helyzetet, hogy a több fontos játékost adó ifjúsági csapatnak még aznap korosztályos tornája lesz.

Erőt adhat a rangadóra a DEAC elleni siker, hiszen az eredmény mellett a játék, a koncentráció és a lelkesedés is nagyon biztató volt. Óriási tűzzel játszottak a lányok, akiket csapatkapitányként a feladó posztra kényszerből beszálló Gulyás Vivien remekül irányított – erre ezúttal is szükség lesz!

– Nagyon vártuk ezt a meccset, ezért csalódott vagyok, hogy plusz nehezítő körülményt kaptunk. Kemény nap lesz ez számunkra, de úgy állunk hozzá, hogy mindent beleadunk és kihozzuk belőle a maximumot. Feladó poszton már lesz variációs lehetőségem, hiszen Nagy Mína visszatér. Az e heti edzésmunka is remek volt, a felkészültségen semmi sem fog múlni – nyilatkozta Milodanovics Andrea vezetőedző.

Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, Budapest
2022. március 6. szombat
18:00 BVSC-Zugló – Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző:
 Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com