Jelszóigénylés

Extra csapatmunkával győztük le az éllovast

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 14., csütörtök
Óriási hangulatú csúcsrangadón nyert a Vidux-Szegedi RSE

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata fantasztikus sikert aratott az Etelka sori sportcsarnokban: magabiztosan, 3:0-ra győzte le a felsházi rájátszásban eddig hibátlan BVSC-Zuglót.

Örömröplabda – már az első percektől ezt láttuk a szegedi lányoktól. A játék egyszerre volt élvezetes és eredményes is, de ettől még 7:7-ig szoros volt a csata az éllovas ellen. Egy remek hazai sorozat után 10:7-nél időt kértek a vendégek, majd 16:11-nél is, miután nem tudtak mit kezdeni Ines Pereira erős és pontos szerváival. Ezután Kádár Gréta pillanatai következtek, egy szemfüles megoldással és kiváló nyitásokkal tett sokat a magabiztos, 20:15-ös szegedi vezetésért. A hajrában sem szerzett pontot a fővárosi rivális, kiváló játékkal nyertük az első szettet!

Egy maratoni labdamenet megnyerése nagy lökést tud adni, a második szett elején ez össze is jött nekünk, így ezt a játékrészt is remekül kezdtük, majd ismét megléptünk. A bajnokságot domináló BVSC-re rá sem lehetett ismerni, amiért sokat tettek a szegedi lányok, de a szett közepére kezdtek feléledni a zuglóiak. 20:20-nál minden nyitott volt a hajrára, majd Ines Pereira remek szervái 3 szettlabdát értek, az utolsót pedig ki is használtuk az izgalmas végjátékban.

1:4 oda – nem indult biztatóan a harmadik szett. Az egész mérkőzésen rendre mi nyertük a hosszú labdameneteket, ami mutatja a csapatunk erejét, ebből is merített a Vidux-Szegedi RSE, fordított is gyorsan. 9:7-es vezetésnél már ismét parázs hangulat volt az Etelka sori sportcsarnokban. Újabb fordulatok következtek, 10:13-nál mi kértünk időt, de 16:15-nél már ismét vezettünk. 

Az utánpótlás-válogatott Eb-selejtezőjéről visszatérő Bálint Viktóriának több zseniális megoldása is volt a meccsen, de a legemlékezetesebb bravúrja 19:18-nál történt, amikor a hálónak háttal szerzett pontot. A végjátékban ismét lehengerlő volt a Vidux-Szegedi RSE, így az eddig hibátlan BVSC-t 3:0-ra legyőztük!

Köszönjük a szép számú és lelkes szegedi közönség biztatását, fantasztikus atmoszférát teremtettek!

Milodanovics Andrea: – A délelőtti átmozgató edzés után nagyon nyugodt voltam, pozitív izgatottság volt bennem, és ez kitartott egész nap. Egy pillanatra sem éreztem azt, hogy veszélyben lett volna a győzelmünk. Mi diktáltuk a játékot, amelynek minden elemében jobbak voltunk, megérdemelten nyertünk. Ez volt az első meccs, amikor mindenki egészséges volt, először játszottunk teljes kerettel. Ezek vagyunk mi, így tudunk játszani, ha mindenki harcra kész. Szívből gratulálok a lányoknak, nagyon büszkék lehetünk erre a teljesítményre, amely a kemény munkánk eredménye. Extra csapatmunka volt, de nem csak a pályán, hiszen a cserepad is odatette magát, az egyesület minden tagja besegített. Köszönjük a közönségnek, elképesztő hangulatot teremtettek, sok erőt adtak nekünk!


Vidux-Szegedi RSE – BVSC-Zugló 3:0 (25:15, 25:23, 25:20)
Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, 9. forduló. Szeged, Etelka sori sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Nagy, Baracsi.
Vidux-Szegedi RSE: Ines Pereira, Kádár Gréta, Nyers Noémi, Hűse Zsófia, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni. Csere: Kiss Boglárka (libero), Gulyás Vivien, Nagy Léna (libero).
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com