Jelszóigénylés

Ez a csata sem volt könnyű, de ismét nyertünk

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 8., vasárnap
Jászberényben is diadalmaskodott a Vidux-Szegedi RSE női csapata.

A Kecskemét után a Jászberény elleni NB II-es találkozó sem volt sima a Vidux-Szegedi RSE számára, de női csapatunk erejét mutatja, hogy az első, elvesztett szett után a többi játékrészt szoros csatában mind behúzta, így újabb nehéz, egyben nagyon megérdemelt bajnoki sikert aratott. Le a kalappal a csapat előtt, mindenkinek jár a gratuláció, most pedig jöjjön a mestermérleg.
– Megszenvedtük az utat, ez tette nehézzé az első szettet – kezdte értékelését Tátrai Sándor vezetőedző. – A folytatás sem volt könnyű, de szerencsére ezúttal is mindig volt egy játékosunk, aki adott valami pluszt, vagy az ellenfél egyik hibáját kihasználva tudtunk túllendülni egy-egy holtponton. Legutóbb is hasonló volt a koreográfia, de most nem kellett annyit cserélnem – jegyezte meg a tréner.

A szakembernek most nem is volt olyan sok variálási lehetősége, hiszen négy játékos is hiányzott a keretből.

– Nem feltétlen a szűkebb keret miatt lett nyögvenyelős a meccs. Mostanában kicsit görcsösebb a játékunk, dolgozni kell ezen a problémán. Lehet, hogy most rövidebb volt a cserepad, de onnan rengeteg támogatást kaptak a pályán lévők, a csapategységünk előtt le a kalappal! Örülünk a bajnoki pontoknak, hiszen ez volt a cél, de látszik: dolgoznunk kell azon, hogy az év zárásaként egymási után két hazai meccsünkön felszabadultabb játékkal rukkoljunk elő. Ez főleg szombaton, a Palota ellen lenne fontos! – hangsúlyozta Tátrai Sándor.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Jászberény
Jászberényi RK - Vidux-Szegedi RSE 1:3 (25:22)(20:25)(19:25)(18:25)
Vidux-Szegedi RSE: Németh Hanna, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Karola, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Pálvölgyi Eszter (Libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com