Jelszóigénylés

Ez a hozzáállás még kifizetődő lesz!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 18., hétfő
Bár nem volt szegedi siker a gyerek bajnokságokban, nincs ok aggodalomra.

Gyerek csapataink furcsa hétvégét zártak: ugyan nem arattak győzelmet az esélyesebb klubok ellen, viszont a játékuk és hozzáállásuk abszolút biztató volt.Bár leány gyerek narancs csapatunk “csak” egy szettsikert ért el a Vasas és az UTE ellen, mégis pozitív érzésekkel zárta a hazai tornát. A Lila iskolában ugyanis az SZRSE játékosai nagyon odatették magukat, megszorongatták az esélyesebb riválisokat.

– Két kiváló csapattal játszottunk, a tanítványaim hozzáállása pedig dicséretet érdemel. A Vasas ellen helytálltunk, az újpestieket pedig alaposan megszorongattuk. Jó meccsekre kényszerítettük a favoritokat, és fontos visszajelzést kaptunk arról, hogy milyen irányba kell haladnunk – értékelt Strezeneczki Gyula vezetőedző.


Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE Narancs – Vasas SC Piros 0:3 (14:25, 15:25, 22:25)
Szegedi RSE Narancs – UTE U15 A 1:3 (19:25, 25:17, 23:25, 21:25)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Meleg Blanka, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Hartai-Rácz Gaia, Király Emese, Szentkereszty Stefánia, Kocsis Dorka.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.Leány gyerek fekete együttesünk a Topolya sori sportcsarnokban két vereséget könyvelt el a Szolnok és az Emericus ellen. Legközelebb egy kicsit bátrabb játékkal biztosan több sikerélménye lesz a lányoknak!

– A Szolnok magasan kiemelkedett a mezőnyből, mégis ellene játszottunk jobban – jegyezte meg Berkes Zoltán vezetőedző. – Ezen a meccsen jó megoldásokat mutattunk be, maximálisan elégedett voltam a lányokkal. Reménykedtem benne, hogy hasonlóan felszabadult játékkal még szorosabb lehet az Emericus elleni találkozó, de statikusak voltunk, megszeppenve játszottunk. Persze ilyen eredményekre lehetett számítani, és a látottak alapján összességében optimista vagyok, de a koncentráción még javítani kell – hangsúlyozta a tréner.


Leány U15 OGYB II.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE Fekete – Szolnoki SPC 0:3 (11:25, 14:25, 7:25)
Szegedi RSE Fekete – Emericus SE 'A' 0:3 (13:25, 10:25, 15:25)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Eszik Janka, Meszlényi Sára, Kondacs Réka, Gigacz Réka, Kozma Míra, Keresztúri Maja, Ábrahám Anett, Petrovics Dóra, Balog Panka, Balázs Piri, Perényi Vivien.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.Fiú gyerek csapatunk nem túl jó előjelekkel utazott Kecskemétre, hiszen Retek Barnabás mellett az utolsó pillanatban karanténba kerülő Fitor Patrick játékát is nélkülözni kellett. Felforgatott kerettel helytállt az SZRSE a házigazda ellen.

– A hiányzások miatt a minisektől Szőke Bence csatlakozott hozzánk, az ő és szülei hozzáállásáért is nagyon hálás vagyok – emelte ki Csányi Dániel vezetőedző. – Foghíjas kerettel az esélytelenek nyugalmával utaztunk, ám a bemelegítés közben úgy vettem észre, hogy fogható a mumusnak számító Kecskemét. Ennek megfelelő volt a kezdésünk is, Simon Benedek remek nyitásainak köszönhetően hat ponttal megléptünk, mégis elbuktuk az első szettet. Főként figyelmetlenségek miatt olvadt el az előnyünk, kár érte. A második szettben fordult a kocka, ekkor a kecskemétiek szerváltak nagyon jól, hatékonyabban is támadtak, így lélektani fölénybe kerültek. Ezután mondtam a srácoknak: ha megnyerjük a harmadik szettet, akkor szerintem a meccset is meg fogjuk. Akartak is a fiúk, de buta hibák miatt nem volt esély a felzárkózásra. Csalódott vagyok, mert tényleg nyerhető meccsnek éreztem, még ha esélyesebbek is voltak a hazaiak. Látszott, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a mezőnyvédekezésre. Külön köszönetet szeretnék mondani Verebes Máténak, aki sérülten is vállalta a játékot és jól is szállt be, illetve Bálint György pontos játékát is ki szeretném emelni – dicsérte tanítványait a mester.


Fiú U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Kecskemét
KESI – Szegedi RSE 3:0 (25:22, 25:19, 25:17)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Verebes Máté, Elousta Dzsáfár, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Makhult Levente, Simon Benedek, Bálint György.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com