Jelszóigénylés

Fejben kell igazán felkészülni

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 16., péntek
Női NB II-es csapatunk szeretné folytatni a hazai győzelmi sorozatát.

A Vidux-Szegedi RSE női együttese eddig három bajnokit játszott az NB II-ben, és mindkét hazai találkozóját simán nyerte, így a feladat adott: szombaton 14 órától a Dunakanyar ellen is magabiztos teljesítménnyel kellene nyerni az újszegedi sportcsarnokban. A Vasas és a Kecskemét ellen is házigazdaként remekeltek a lányok, így a három legnagyobb rivális ellen két sikert is arattak, ez pedig önbizalmat adhat a folytatásra.Kicsit tartottam ettől a sorsolástól, de az erős kezdés jót tett a csapatnak, feltüzelt minket a bajnokságra, most pedig ezt a lelkesedést kell megtartani. Elismerem, a jelenlegi helyzetünkben ez nagyon nehéz feladat, így minden tiszteletem a játékosoké, ugyanis azt tapasztalom: minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy fenntartsák ezt az érzelmi állapotot. Otthon is elvégeznek minden erősítő gyakorlatot, így biztosan készen állnak az újabb megmérettetésre – árulta el Tátrai Sándor vezetőedző.

A tréner nem véletlenül hangsúlyozta a mentális felkészülés fontosságát, hiszen az ellenfél szinte ismeretlen számunkra, így a kellő motivációra és a saját játékunkra kell figyelnünk.

– Utánpótlásban vannak rendkívül mozgékony, illetve kifejezetten erős támadójátékot hozó korosztályos csapatai a Dunakanyarnak, nagy kérdés, hogy a felnőttek között melyik arcukat mutatják. A mai edzés lesz a főpróba, de ilyen helyzetben magunkra kell figyelni, hiszen a papírforma alapján csak meg kell ismételnünk a Kecskemét ellen mutatott teljesítményt, vagyis jó nyitásokat és erős védekezést kell mutatnunk, és akkor nem lehet probléma. Erre fejben kell igazán felkészülni, hiszen az alapjátékunk stabil lett, ezt többször is bizonyítottuk – nyilatkozta Tátrai Sándor.NB II Női Bajnokság, Kelet-B-csoport, Szeged
14:00 Vidux-Szegedi RSE - Dunakanyar SE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com