Jelszóigénylés

Felkészülési tornák hétvégéje - utánpótlás

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 12., csütörtök
Már az új szezon küszöbén állnak a csapataink.

Leány Serdülő csapatunkat Szolnokra, Leány Gyermek "A" csapatunkat Békéscsabára visz az útja a 2019/2020-as szezon első megmérettetésén.

Leány Serdülő csapatunk idén új edzőpárost kapott Csányi Roland és Csányi Dániel személyében. Első közös megmérettetésükhöz nem is kellett sokat várniuk, hiszen vasárnapi időponttal meghívást kaptak Szolnokra a II. Vasicsek János Emlékversenyre. A Szolnoki Sportcentrum és Sportiskola méltó emléket szeretne ezzel a tornával állítani elhunyt edzőkollégájukra. Ellenfeleink között szerepel a házigazda Szolnok, Jászberény és a Kecskemét csapata. A Szegedi RSE vezetőedzője, Csányi Roland mesélt a felkészüléssel kapcsolatban.

Csányi Roland
"A felkészülést a 2019/2020 szezonra egyből egy edzőtáborral kezdtük meg, itt tudták meg a lányok, hogy én és a testvérem, Dani lesz az edzőjük. Itt felvázoltam, hogy hogyan tervezem az évet, milyen felkészülést állítottam nekik össze és hogy hova várom a csapatot a szezon végére. Ez utóbbiban egyeztek az elképzeléseink és ennek megfelelően álltak hozzá a felkészülésnek. Mindent megtesznek, hogy sikeresebb évet zárjunk mint a tavalyi szezonban. Most másfél hónap után megkezdjük az első edzőmeccseinket, elöször a felnőtt lánycsapatunk ellen, ami jó ráhangolódás lesz a hétvégi Szolnoki túránkra. Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy a lány U17-es csapatot kapom meg, mert tudtam, hogy ebben a csapatban sok a lehetőség. Remélem nem csak én érzem így, és sikerült megtalálnunk a közös hangot a lányokkal."

Leány Gyermek "A" csapatunk folytatja a közös munkát vezetőedzőjükkel Strezeneczki Gyulával. A célok hasonlóak mint tavaly, szeretnének minél közelebb kerülni a gyermek bajnokság döntőjéhez. Ehhez az első lépéseket most meg tudják tenni egy felkészülési torna keretein belül, ugyanis csapatunk meghívást kapott Békéscsabára, a Békéscsabai RSE otthonába. Szombaton 8 órakor indulnak útnak a lányok, bízunk benne szép eredményekkel térnek haza.

Strezeneczki Gyula
"Augusztus elején elkezdtük a felkészülést az idei bajnoki évre, legnagyobb meglepetésemre öt fiatal játékos csatlakozott a csapathoz. Dolgozunk, "viszonylag" komolyan alapoztunk az elején, melynek már a végén járunk. Ezt követi a gyorsítás időszaka, bár már taktikázunk is. Ilyen szempontból örülök, hogy a lányok már fáradtak és örülök annak is, hogy a hétvégén el tudunk menni egy felkészülési tornát játszani Békéscsabára. Egy kicsit a monotonitásból és abból, hogy csak egymást nézzük már másfél hónapja, kicsit ki tudunk szakadni. Mindenképp azt várom, hogy jókat játszunk. Szeretném látni a lányokat mosolyogni a jó játék okán, és remélem, hogy mindenkit tudok majd játszatni. Szeretném a fiatalabbakat is pályára küldeni, az idősebb játékosoktól pedig azt várom, amit az edzésen is látok, hogy segítsék a fiatalabbakat."

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com