Jelszóigénylés

Elsők vagyunk a tabellán

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 29., szombat
Legyőztük a TFSE-t

Vidux-Szegedi RSE NB I-es férfi csapata az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén 3:0-ra megverte a TFSE együttesét, aminek köszönhetően magabiztosan tartja a tabellán az első helyezést. Játékosaink ugyanolyan lelkesedéssel, és hozzáállással készültek erre a fordulóra, mint a korábbiakra, hogy minél jobban biztosítani tudják helyüket a rájátszások időszaka előtt. 
A mai mérkőzés eredménye kisebb meglepetésként érte a csapatot: úgy gondolták, hogy kiélezettebb küzdelem fog rájuk várni. Edzőjük, Fésüs Erzsébet szerint a vártnál könnyebb összecsapás kulcsa a fiúk stabil, és szinte hibák nélküli játéka volt, valamint a jó erőnlét. A feladóink szerepe sem elhanyagolható: taktikáikkal a legjobb helyzetbe hozták az egész meccs alatt támadóinkat, amiből olyan előnyt tudtunk szerezni, hogy nem lehetett kérdés, melyik csapat fog ezen a fordulón győzedelmeskedni. A maratoni hét után egy jól megérdemelt pihenés következik majd a férfi csapatunk számára, azt követően pedig újult erővel folytatják a felkészülést, hiszen az alapszakasz utolsó mérkőzését játszák majd a Miskolc ellen, ahol adott a lehetőség, hogy megszilárdíthassák a bajnokságban elfoglalt jelenlegi helyzetüket.

- Fésüs Erzsébet:  A mai mérkőzésen könnyebben sikerült győzelmet aratnunk, mint ahogyan azt én, vagy a játékosaim gondolták. Úgy látom, hogy ez a lelkiismeretes felkészülésünknek, és az alázatos játékunknak köszönhető nagy részben, valamint annak, hogy szinte hibák nélkül tudtunk játszani, és jól alkalmaztuk a korábban bevált taktikákat. Külön szeretném kiemelni a két feladónkat, akik tökéletes játékukkal biztosították a jó helyzeteket a támadóink számára, és megadták ezzel a lehetőséget a pontszerzésre. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!


Vidux-Szegedi RSE - TFSE 3:0 (25:14, 25:22, 25:16)
Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz, 5. forduló. Szeged,  80 néző. Vezette: Takács, Sík .
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Kiss Gábor, Davi Luiz Pozzobon, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Demcsák Balázs, Sarnyai Ákos, Honti Szilárd, Bodnár Lajos.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com