Jelszóigénylés

Fontos derbi jön, mindenki a Lilába!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 14., kedd
Női csapatunknak sokat jelentene egy magabiztos hazai siker.

Péntek este hazai meccs a közvetlen rivális ellen – ez a tökéletes programajánlatunk van egyesületünk szurkolóinak, hiszen a Vidux-Szegedi RSE pénteken 19 órától a Közgázt fogadja a Lila iskolában. Női NB II-es csapatunk fantasztikus őszi szezont produkált, és ez az év is 3:0-s sikerrel indult a Kistext ellen. Az a meccs viszont az eredmény ellenére egy kis hullámvölgyet hozott a játékunkban, így a találkozó nem csak azért fontos, mert rivális érkezik hozzánk.

– Szeretnénk visszatérni az őszi útra, vagyis hangulatos meccsen egymásért küzdve akarunk játszani. A hétvégi meccsen valóban nem a legjobb arcunkat mutattuk, de úgy tűnik, hogy a találkozót követő beszélgetés remek hatással volt a lányokra – kezdte a bajnoki beharangozóját Tátrai Sándor vezetőedző. – Ha egy csapatként küzdünk, akkor nem lehet gond az újabb fontos siker elérése. A hosszútávú szereplés szempontjából tényleg nem a konkrét, számszerű eredmény, hanem a játék képe az igazán fontos. Intelligens, jó csapatunk van, így biztosan kijövünk a múlt heti gödörből – véli a tréner.


Mi a második, pénteki ellenfelünk pedig a negyedik helyen áll a tabellán. Nem csak az aktuális pozíciója miatt kell komolyan venni a Közgázt.

– Tudjuk róluk, hogy ügyes és lelkes csapat, amely ha elkapja a fonalat, alaposan meg tudja nehezíteni bármelyik együttes dolgát. Erre jó példa a múlt heti összecsapásuk, ugyanis szettet raboltak a listavezető Békéscsabától. Dominálnunk kell a játékot, és szerintem ez menni is fog, illetve sokat segíthet benne a közönségünk is. A múlt hétvégi meccs hangulata után nagyot dobhat rajtunk egy lelkes és hangos szurkolótábor előtt vívott meccs. Sokat jelentene nekünk egy magabiztos hazai siker, így fontos, hogy szinte teljes kerettel tudunk kiállni – árulta el Tátrai Sándor.NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
19:00 Vidux-Szegedi RSE - Közgáz SC felnőtt
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel a csapatunk hazai mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com