Jelszóigénylés

Fontos hazai derbi következik

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 11., szerda
Szombaton 17 órától minden szurkolónk buzdítása jól jön a Lila iskolában.

Küzdelmes NB II-es sikereken van túl a Vidux-Szegedi RSE női csapata, de hiába közeledik a karácsony, az őszi szezonnak még nincs vége, sőt, most jön egy újabb izgalmasnak ígérkező összecsapás. Tátrai Sándor tanítványai szombaton 17 órától a Palota RSC együttesét fogadják a Lila iskolában.
– Nyerünk! Talán ugyanolyan küzdelmesen, mint az elmúlt hetekben, de nem biztos – mondta el várakozását a vezetőedző, majd bővebben is kifejtette véleményét. – Benne van a pakliban, hogy sima sikert aratunk, hiszen a szezonnyitó "odavágó" olyan hibák miatt lett szorosabb a vártnál, amelyeket azóta már kijavítottunk. Ráadásul ezen a héten a megszokottnál is koncentráltabbak voltak a lányok. A hozzáállásuk eddig is jó volt, de most minden téren szintet lépett. Ez a sok beszélgetésünknek is köszönhető, átérezték a játékosok, hogy mentális téren hullámvölgybe kerültünk, és ezen túl kell lendülni. Most lenne a legjobb, hiszen a felnőtt csapatok között a Palota a hozzánk legközelebb álló riválisunk, szeretnénk növelni előnyünket szombati ellenfelünkkel szemben – hangsúlyozta a meccs fontosságát a tréner.

A szakember elárulta: kiváló hangulatú edzéseken van túl a csapat, így a hosszú őszi szezon, és a szokatlanul nagy terhelés ellenére lendületben vannak a tanítványok, és várják a hazai derbit – a szurkolók miatt is.

– A jövő heti, Békéscsaba elleni bajnokink lehet egy laza, karácsonyi hangulatú évzárás, de már előtte is jó lenne ünnepi hangulatot teremteni egy szép győzelemmel. A lányok minden hazai meccs után szokták mondani, mennyire jó hangulat árad a lelátóról, ez plusz erőt ad neki, így most is nagy szeretettel várjuk a drukkereket. Az edzéseken tapasztaltak alapján olyan csapatot látnak majd, amely vagányan játszik és keményen hajt a sikerre! – állítja Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
17:00 Vidux-Szegedi RSE - Palota RSC
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel felnőtt női csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2023. január 24., kedd
Képgaléria
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 22., vasárnap
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com