Jelszóigénylés

Fontos mérkőzés előtt állnak a lányok

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 5., szerda
Lelkes, határozott játékkal meglehet a győzelem!

Felnőtt női csapatunk legutóbb hazai pályán a Debrecen ellen sok hibával tarkított, de küzdelmes győzelmet aratott. A Női NB II-es Bajnokság Kelet A-csoportjának alapszakasza hamarosan véget ér, csapatunk a Kecskeméttel és a Jászberénnyel vívja meg az utolsó visszavágó mérkőzéseit.

Egy idegenbeli és egy hazai összecsapás vár még a Vidux-Szegedi RSE női csapatára. Szombaton Tátrai Sándor lányai a HÉP-Röpke SE otthonába utaznak, ahol fontos mérkőzés vár rájuk. Most minden pont számít és bizakodhatunk egy pozitív szereplésben, hiszen a tabella 5. helyén álló "hírös városiak" ellen legutóbb egy 3:1-es szettarányú győzelmet arattunk. 

Határozottan azt várom, hogy újra magunkra találjunk az utóbbi pár nehéz mérkőzés után. - kezdte a beharangozóját Tátrai Sándor, vezetőedző. - A nyakunkon a rájátszás, és ha marad ilyen a formánk, akkor nem sok esélyünk lesz. Fel kell pörögni, komolyabban kell venni az edzéseket, a meccseket. Sajnos vannak ezen kívül más megoldandó problémáink is a hétvégi nagyon fontos mérkőzésre, hiszen többen hiányoznak munka miatt, és beteg játékosom is van. Ilyen helyzetben csak akkor lehetünk versenyképesek a hétvégén, ha mindenki a legjobbjat tudja nyújtani a pályán, lelkes és határozott játékot tudunk produkálni, kevés hibával. - véli az edző.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Kecskemét
17:00 HÉP-Röpke SE - Vidux-Szegedi RSE   
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com