Jelszóigénylés

Fontos mérkőzés előtt állnak a lányok

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 5., szerda
Lelkes, határozott játékkal meglehet a győzelem!

Felnőtt női csapatunk legutóbb hazai pályán a Debrecen ellen sok hibával tarkított, de küzdelmes győzelmet aratott. A Női NB II-es Bajnokság Kelet A-csoportjának alapszakasza hamarosan véget ér, csapatunk a Kecskeméttel és a Jászberénnyel vívja meg az utolsó visszavágó mérkőzéseit.

Egy idegenbeli és egy hazai összecsapás vár még a Vidux-Szegedi RSE női csapatára. Szombaton Tátrai Sándor lányai a HÉP-Röpke SE otthonába utaznak, ahol fontos mérkőzés vár rájuk. Most minden pont számít és bizakodhatunk egy pozitív szereplésben, hiszen a tabella 5. helyén álló "hírös városiak" ellen legutóbb egy 3:1-es szettarányú győzelmet arattunk. 

Határozottan azt várom, hogy újra magunkra találjunk az utóbbi pár nehéz mérkőzés után. - kezdte a beharangozóját Tátrai Sándor, vezetőedző. - A nyakunkon a rájátszás, és ha marad ilyen a formánk, akkor nem sok esélyünk lesz. Fel kell pörögni, komolyabban kell venni az edzéseket, a meccseket. Sajnos vannak ezen kívül más megoldandó problémáink is a hétvégi nagyon fontos mérkőzésre, hiszen többen hiányoznak munka miatt, és beteg játékosom is van. Ilyen helyzetben csak akkor lehetünk versenyképesek a hétvégén, ha mindenki a legjobbjat tudja nyújtani a pályán, lelkes és határozott játékot tudunk produkálni, kevés hibával. - véli az edző.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Kecskemét
17:00 HÉP-Röpke SE - Vidux-Szegedi RSE   
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com