Jelszóigénylés

Győzelemmel kezdtünk

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 1., szombat
NB I-es férfi csapatunk 3:0-ra nyert a bajnokság első fordulóján

A szegedi Lila iskolában a mai nap második mérkőzését felnőtt férfi csapatunk játszotta. A Gamma Party. CO együttese nehéz ellenfélnek bizonyult, de mindhárom szett végjátékában a Vidux-Szegedi RSE kerekedett felül, három pontot szerezve az NB I-es bajnokság első fordulóján. 
Bár egyik csapat sem tudott kiállni teljes kerettel, és néhány játékost nélkülözni kellett, a játékon ez nem érződött, és többen is maximálisan helyt tudtak állni, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak.

Fésüs Erzsébet: Számítottam rá, hogy nem lesz könnyű ez a mérkőzés, amit nehezített az is, hogy az első két szettben nem volt hatékony a játékunk, nagyon sok szervát rontottunk. Ez rányomta a bélyegét a két szettre, de a végjátékban a szervákra való kiemelt koncentrálás pozitiívan befolyásolta az eredmény alakulását. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, arra, ahogyan teljesítenek, és egymásért dolgoznak. Bár még jobban össze kell szoknunk, de úgy látom, hogy jól haladunk ebben, és később ennek hiánya már nem fog érződni a játékunkon sem. Mivel nem volt teljes a keret, ezért nem volt lehetőségem mindenkit játszatni, de szeretném megdícsérni a játékosaimat, hiszen a teljesítményük, és szorgalmuk alapján mindenki megérdemelte volna ma, hogy pályára léphessen. Külön szeretném kiemelni Sarnyai Ákost, és Bodnár Lajost, akik ma először játszottak kezdőként, és maximálisan teljesítettek. A szurkolóinknak pedig köszönjük a fergeteges hangulatot!
 


Férfi NB I Alapszakasz, Szeged, Lila iskola 
Vidux-Szegedi RSE - GAMMA PARTY•CO 3:0 (25:20, 26:24, 25:17)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Bodnár Lajos, Sarnyai Ákos, Davi Luiz Pozzobon, Kiss Gábor, Piti Richárd, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Honti Szilárd, Csendes Csaba, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com