Jelszóigénylés

Győzelmekért utazunk, de ellenfélmustrát is tartunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 28., péntek
Két sikerben bizakodik a budapesti fordulóra hangoló fiú mini csapatunk.

Utánpótlásunk nagy részét ezen a hétvégén a Szeged Kupa köti majd le, kivéve fiú mini csapatunkat, hiszen Varga Tamás legénysége bajnoki fordulóra utazik Budapestre. Két megmérettetés vár a srácokra szombaton: először a Kunhegyes, majd a Kaposvár lesz az ellenfél. U13-as együttesünk eddig remekelt a pontvadászatban, holtversenyben áll a negyedik helyen, így nem kell izgulnia a tizenkét csapatos döntőbe jutásért, így már nyugodtan figyelheti riválisait.

– A Kunhegyest már ismerjük, sokszor játszottunk ellenük, mindenképp győzelmet várunk a meccstől, ez reális cél – kezdte a derbik beharangozását Varga Tamás. – A Kaposvárral még nem találkoztunk, de az eredmények alapján ezen a találkozón is mi számítunk esélyesebbnek. Mivel a finálé során nagy harc várható a dobogós pozíciókért, ebben a fordulóban érdemes lesz figyelnünk a Sümeg játékára, hiszen legfőbb riválisunk lehet a helyosztókon – jegyezte meg a tréner.

A héten lelkesen készült a csapat a szombati mérkőzésekre, bár betegség és iskolai programok miatt akadtak hiányzók, így át is alakult az edzésprogram.

– Mivel a csapatjátékot kevésbé tudtuk gyakorolni, főként az egyéni képzésen volt a hangsúly. Mindenki becsülettel dolgozott, próbáltunk előrelépni a támadásban, játékunk ezen részét határozottabbá szeretnénk tenni. Remélem, hogy holnap a pályán is viszont látom a héten gyakorolt elemeket. Dudás Marcell kerékpáros balesete miatt nem tud hozzánk csatlakozni – ezúton is jobbulást kívánunk neki! –, a többiek remélhetőleg mind tudnak jönni – számolt be Varga Tamás.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB, Budapest
09:30 Szegedi RSE - Kunhegyes SE
12:00 RÖAK Kaposvár Kék - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com