Jelszóigénylés

“Hatalmas akarat van a lányokban!”

Megosztás:
Megjelent: 2021. szeptember 2., csütörtök
Az új vezetőedző, Milodanovics Andrea máris szép jövőt lát a női csapatban.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata augusztus 16-án kezdte a felkészülést az új szezonra. A lányok rögtön “belecsaptak a lecsóba”, új edzőjük, Milodanovics Andrea az első naptól kőkemény kondis és labdás tréningeket tart. Ahogy ő fogalmazott: póló nem maradt szárazon.

A napi két foglalkozás már érződik a játékosokon, amit jövő héten a BVSC otthonában egy felkészülési tornán bizonyíthatnak is.

– Már nagyon várom azt a tornát, mert bár rengeteget és keményen dolgozunk, az igazi hatás csak mérkőzéseken látszik. Mivel még nem vezettem a csapatot meccseken, minden mozzanat fontos visszajelzés és információ lesz számomra. Rögtön tudnom kell, hogy miben kell még fejlődni, hiszen októberben már indul az NB II-es szezon – jegyezte meg a szakember.

Milodanovics Andreát nem véletlenül igazoltuk le, hiszen Balatonfüreden az NB II-es együttesből extraligás csapatot faragott, és az SZRSE is hasonló terveket sző. Egyelőre csak az NB I-be jutás a kimondott cél, de azt mihamarabb szeretnénk elérni.

– Úgy vettem észre, hogy ezt senki sem teherként éli meg, mindenki számára motivációt jelent. Még meg is jegyezték a lányok: örülnek, hogy nyíltan kimondjuk a klubnál ezt az elvárást. A cél elérését kötelességüknek érzik, és engem is meglepett, hogy milyen hatalmas akarat van a lányokban. Maximálisan odateszik magukat az edzéseken, és már most szép jövőt látok a keretben, a fiatalokra abszolút lehet építeni – hangsúlyozta a tréner.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com