Jelszóigénylés

Hibátlan mérleggel zártuk az alapszakaszt

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 13., szombat
A Szolnokot itthon is simán legyőzte a Vidux-Szegedi RSE, jöhet a bajnokság java.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata a várakozásoknak megfelelően hazai pályán 3:1-re győzte le a Szolnokot, így a B csoportot hibátlan mérleggel zárta. Négy ellenféllel szemben 8 meccsen 8 győzelmet arattunk, de arra a statisztikára is büszkék lehetünk, hogy mindössze két szettet vesztettek a lányok! Ezért jár a taps, de az elismerő szavak után a rájátszásra kell figyelni, hiszen jövő héttől már indul a bajnokság java!Visszatérve a Tisza-parti rivális elleni mai bajnokira: az első szettben ugyanúgy domináltunk, mint az idegenbeli összecsapáson, de a második szettben megtáltosodtak a szolnokiak, és óriási végjátékban egyenlítettek. Ezután jöhetett a visszavágás, a harmadik szettben mindössze nyolc pontot engedélyeztünk a vendégeknek, majd az utolsó szettben a győzelmet is megszereztük.

Csányiné Molcsányi Petra: – A második szettben sok nyitást rontottunk, ez a koncentráció hiányának tipikus jele, de szerencsére a harmadik szettől már nem fért kétség a győzelmünkhöz. A többi játékrészben már minden a tervek szerint alakult, és az új védekezés kapcsán is mutattunk ígéretes dolgokat. Sajnáljuk a szolnoki tréner sportszerűtlen végszavát – jegyezte meg a másodedző.

Jövő hét vasárnap a Kispest elleni hazai mérkőzéssel kezdjük a rájátszást!
Női NB II Bajnokság Kelet B-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Szolnoki SPC 3:1 (25:13)(24:26)(25:8)(25:17)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Kertai Júlia, Farkas Antónia. Csere: Andó Viola (libero), Fürdök Lilla, Kiss Nóra.
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com