Jelszóigénylés

Hibátlan mérleggel zártuk az alapszakaszt

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 13., szombat
A Szolnokot itthon is simán legyőzte a Vidux-Szegedi RSE, jöhet a bajnokság java.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata a várakozásoknak megfelelően hazai pályán 3:1-re győzte le a Szolnokot, így a B csoportot hibátlan mérleggel zárta. Négy ellenféllel szemben 8 meccsen 8 győzelmet arattunk, de arra a statisztikára is büszkék lehetünk, hogy mindössze két szettet vesztettek a lányok! Ezért jár a taps, de az elismerő szavak után a rájátszásra kell figyelni, hiszen jövő héttől már indul a bajnokság java!Visszatérve a Tisza-parti rivális elleni mai bajnokira: az első szettben ugyanúgy domináltunk, mint az idegenbeli összecsapáson, de a második szettben megtáltosodtak a szolnokiak, és óriási végjátékban egyenlítettek. Ezután jöhetett a visszavágás, a harmadik szettben mindössze nyolc pontot engedélyeztünk a vendégeknek, majd az utolsó szettben a győzelmet is megszereztük.

Csányiné Molcsányi Petra: – A második szettben sok nyitást rontottunk, ez a koncentráció hiányának tipikus jele, de szerencsére a harmadik szettől már nem fért kétség a győzelmünkhöz. A többi játékrészben már minden a tervek szerint alakult, és az új védekezés kapcsán is mutattunk ígéretes dolgokat. Sajnáljuk a szolnoki tréner sportszerűtlen végszavát – jegyezte meg a másodedző.

Jövő hét vasárnap a Kispest elleni hazai mérkőzéssel kezdjük a rájátszást!
Női NB II Bajnokság Kelet B-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Szolnoki SPC 3:1 (25:13)(24:26)(25:8)(25:17)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Kertai Júlia, Farkas Antónia. Csere: Andó Viola (libero), Fürdök Lilla, Kiss Nóra.
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com