Jelszóigénylés

Ideje a pozitív karaktert csillogtatni

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 31., péntek
3:0-ra nyert, de kemény leckét kapott női csapatunk.

A Debrecen elleni derbit magabiztosan várta a Vidux-Szegedi RSE, hiszen női NB II-es csapatunk abszolút favoritnak számított, ráadásul hazai pályán, a Lila iskolában fogadta hajdúsági ellenfelét. Ha csak az eredmény nézzük, nem is történt meglepetés, hiszen 3:0-ra nyert együttesünk, a szettek viszont jóval szorosabbak lettek a vártnál, a játék képe pedig figyelmeztető jeleket hozott.

– Annak köszönhetjük a győzelmet, hogy ellenfelünk még gyengébb volt – jegyezte meg Tátrai Sándor vezetőedző. – Nagyon rosszul játszottunk, nehéz pozitívumokat találni. Egész héten jól edzettünk, remekül teljesítettek a lányok, látható volt az is, hogy tét nélkül sem veszik félvállról a felkészülést erre a meccsre. Ehhez képest a mai meccs 180 fokos fordulatot jelentett. Nem koncentráltunk, nem voltunk lelkesek, így magunknak tettük nagyon nehézzé ezt a bajnokit – mondta a mester.
 

Az már biztos, hogy az NB II-esek között elsőként lépünk majd tovább a rájátszásba, a playoff pedig hamarosan itt van, így fontos lenne stabilan visszatérni ahhoz a remek formához, amit ősszel mutatott a csapat.

– A rájátszásban ilyen teljesítmény nem fér bele, épp ezért ez a találkozó kemény lecke volt nekünk. Ilyen ellenféllel szemben határozott, sima sikert kellett volna aratnunk. Csalódott vagyok a mai játékunk miatt, de bizakodó a jövőre nézve, ugyanis tudom, mire képesek a lányok, ennél sokkal jobban tudnak játszani. Most nem voltunk önmagunk, de itt az ideje, hogy újra pozitív karakterünket csillogtassuk – véli Tátrai Sándor.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - DSZC Eötvös-DSE 3:0 (25:18)(25:19)(26:24)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Németh Hanna, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Kertai Júlia, Hűse Zsófia. Csere: Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero), dr. Fürdök Nóra, Kovács-Fiskus Fanni, DR. Szalenko-Tőkés Ágnes, Hűse Zsófia
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com