Jelszóigénylés

Ideje a pozitív karaktert csillogtatni

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 31., péntek
3:0-ra nyert, de kemény leckét kapott női csapatunk.

A Debrecen elleni derbit magabiztosan várta a Vidux-Szegedi RSE, hiszen női NB II-es csapatunk abszolút favoritnak számított, ráadásul hazai pályán, a Lila iskolában fogadta hajdúsági ellenfelét. Ha csak az eredmény nézzük, nem is történt meglepetés, hiszen 3:0-ra nyert együttesünk, a szettek viszont jóval szorosabbak lettek a vártnál, a játék képe pedig figyelmeztető jeleket hozott.

– Annak köszönhetjük a győzelmet, hogy ellenfelünk még gyengébb volt – jegyezte meg Tátrai Sándor vezetőedző. – Nagyon rosszul játszottunk, nehéz pozitívumokat találni. Egész héten jól edzettünk, remekül teljesítettek a lányok, látható volt az is, hogy tét nélkül sem veszik félvállról a felkészülést erre a meccsre. Ehhez képest a mai meccs 180 fokos fordulatot jelentett. Nem koncentráltunk, nem voltunk lelkesek, így magunknak tettük nagyon nehézzé ezt a bajnokit – mondta a mester.
 

Az már biztos, hogy az NB II-esek között elsőként lépünk majd tovább a rájátszásba, a playoff pedig hamarosan itt van, így fontos lenne stabilan visszatérni ahhoz a remek formához, amit ősszel mutatott a csapat.

– A rájátszásban ilyen teljesítmény nem fér bele, épp ezért ez a találkozó kemény lecke volt nekünk. Ilyen ellenféllel szemben határozott, sima sikert kellett volna aratnunk. Csalódott vagyok a mai játékunk miatt, de bizakodó a jövőre nézve, ugyanis tudom, mire képesek a lányok, ennél sokkal jobban tudnak játszani. Most nem voltunk önmagunk, de itt az ideje, hogy újra pozitív karakterünket csillogtassuk – véli Tátrai Sándor.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - DSZC Eötvös-DSE 3:0 (25:18)(25:19)(26:24)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Németh Hanna, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Kertai Júlia, Hűse Zsófia. Csere: Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero), dr. Fürdök Nóra, Kovács-Fiskus Fanni, DR. Szalenko-Tőkés Ágnes, Hűse Zsófia
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com