Jelszóigénylés

Így kell hozni a kötelezőt

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 26., szombat
A Vidux-Szegedi RSE magabiztosan nyert a Szolnok ellen

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata sima, háromszettes győzelmet aratott a Szolnok ellen a Topolya sori sportcsarnokban.

Az első perctől nyugodtan játszottak a hazaiak, az első szettben olykor talán túl lazán is. Ettől még az alapjáték elég volt a magabiztos vezetéshez, a szett második felében pedig már erősebb ütésekkel jelezték a szegediek, hogy ki a favorit.

Kertai Júlia két ásszal nyitotta a második szettet, majd Ines Pereira lemásolta ezt a teljesítményt, ami remek alaphangot adott a folytatáshoz. 14:5-nél időt is kértek a vendégek, a szolnoki taktikai értekezlet pedig bevált, 15:10-nél már hangos biztatásra volt szükség a nézőtérről. Szerencsére gyorsan kikerültünk a hullámvölgyből, így ezúttal sem volt veszélyben a hazai szettsiker.

A harmadik szettben még hamarabb, már 7:2-nél időkérése kényszerült a Szolnok, de most ez nem zökkentette ki a csapatunkat: a folytatásban tovább növeltük előnyünket, és a legsimább szettet hozva be is gyűjtöttük a bajnoki pontokat.

Milodanovics Andrea: – Ezen a héten az ifjúsági tornára való felkészülés volt fókuszban, a felnőtt keret tagjai is sokat segítettek a munkában. Így is kötelező volt simán nyerni, és a lányok meg is feleltek ennek az elvárásnak. A felnőttek megoldottak minden feladatot, így a holnapi, nagyon fontos torna előtt nem kellett játszaniuk az ifjúságiaknak.


Vidux-Szegedi RSE – Szolnok 3:0 (25:15, 25:17, 25:12)
Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, 6. forduló. Szeged, SZTE JGYTF Testnevelési és Sporttudományi Intézet, Topolya sor, 20 néző. Vezette: Takács. Oláh.
Vidux-Szegedi RSE: Ines Pereira, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Kádár Gréta, Nagy Mína, Kertai Júlia. Csere: Kiss Boglárka (libero), Nagy Léna (libero), Farkas Antónia, Gulyás Vivien.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2023. január 24., kedd
Képgaléria
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 23., hétfő
Hír
2023. január 22., vasárnap
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com