Jelszóigénylés

Így tovább előre a hatos döntőért!

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 7., hétfő
Leány ifjúsági csapatunk értékes pontokat szerzett, a fiú serdülők remekeltek

Nem túlzás azt mondani, hogy leány ifjúsági és fiú serdülő keretünk is kihozta a maximumot a hétvégéből. Le a kalappal a fontos sikereket arató csapatok előtt!

Leány ifjúsági csapatunk dupla terhelésre készült Budapesten, hiszen a Balatonfüred és a Vasas elleni mérkőzések után több játékosnak a felnőtt NB II-es együttes zuglói rangadóján is volt feladata. Épp ezért az első, nagyobb győzelmi eséllyel kecsegtető találkozóra állt ki a teljes szegedi keret, majd a Vasas ellen sok U17-es játékos kapott szerepet. A hatos döntő szempontjából rendkívül fontos derbit meg is nyerte a Szegedi RSE a Szent Benedek RA ellen, majd a fiatalabbak tisztesen helytálltak a házigazdával szemben.

– A hatos döntő szempontjából nélkülözhetetlen pontokat gyűjtöttünk be az első meccsen – kezdte értékelését Milodanovics Andrea vezetőedző. – Kötelező volt a győzelem, de a lányok bírták ezt a nyomást. Az első szett még nem jött össze, hiszen az ellenfél már egy meccsel a lábában jobban be volt melegedve, de a folytatásra már mi is felpörögtünk, nem is volt kérdéses a győzelmünk. Gratulálok a lányoknak, hiszen így március végén reális eséllyel harcolhatunk a hatos döntőért! Nem volt száz százalékos a teljesítményünk, de annyit nyújtottunk, ami elég volt egy magabiztos sikerhez. Az utolsó fordulóban ennél biztosan több kell! Ehhez kemény munka szükséges, amit el is végzünk. Az U17-es csapatnak óriási köszönettel tartozunk, hiszen nem csak kisegítettek minket a szoros szombati programban, de hatalmasat is küzdöttek a Vasas ellen, minden dicséretet megérdemelnek –hangsúlyozta a tréner.

Torma Ágnes U19 Leány OIB I.osztály Elődöntő 'T' csoport, Budapest
Szent Benedek RA-Piros – Szegedi RSE 1:3 (25:22, 14:25, 19:25, 18:25)
Vasas SC 'A' – Szegedi RSE 3:0 (25:23, 25:15, 25:13)
Szegedi RSE:
Kiss Boglárka, Sojnóczky Sára, Mányai Maja, Bálint Viktória, Simon Lili, Szalay Kata, Herceg Viktória, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Nyers Noémi, Mihály Annamária, Erdei-Strohner Enikő, Nagy Léna, Kasza Virág.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Fiú serdülő együttesünk is a fővárosba utazott, ahol a házigazda Malév SC és a DSE Röplabda Akadémia ellen is diadalmaskodott.

– A hazaiaknál jóval labdabiztosabbak voltunk, már a nyitásokkal is szét tudtuk szedni a játékukat, ebben Tápai Bendegúz különösen jeleskedett – kezdte értékelését a csapatot megbízott edzőként irányító Varga Tamás. – Az első meccsen a saját játékunkkal nyugodtan tudtunk röplabdázni, mindenkinek lehetőséget tudtam adni. A Dunaújváros ellen a második szett végén volt egy kis hullámvölgyünk, de ezen a meccsen is tudtam cserélni. A harmadik szettre már rendeztük is a sorokat, stabilizáltuk a játékot és mindenki élt a lehetőséggel. Lázár Balázs második számú feladóként állt be, de nagyon bátran szolgálta ki a center játékot, színesebb lett vele a játékunk. Érezhető volt a tornán, hogy ebben a bajnokságban az átlagnál jobb a képzettségünk. Mindenki odatette magát, gratulálok a srácoknak! Motiváltam a fiúkat, hogy a továbbiakban még többet segítsenek az U19-es csapatnak, hiszen ezzel remek játéklehetőséget kapnak – árulta el a klubelnök.

Buzek László U17 OSB II. osztály, Középszakasz, Budapest
Malév SC – Szegedi RSE 0:3 (14:25, 19:25, 12:25)
Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia 3:1 (25:19, 23:25, 25:20, 25:14)
Szegedi RSE:
Elek Botond, Elousta Dzsáfár, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lehoczki Dániel, Fitor Patrick, Vörös Szabolcs, Simon Benedek, Pintér Gergely, Lázár Balázs.
Megbízott edző: Varga Tamás.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com