Jelszóigénylés

Indul a Magyar Kupa

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 8., kedd
Felnőtt férfi csapatunk a Rákosmentével küzd meg

A férfi röplabda magyar kupa szerdán kezdődik NB I-es csapatunk számára: 19:00 órakor fogadjuk a Gamma Party Co együttesét a Városi Sportcsarnokban.
A korábbi évekkel ellentétben idén olyan ellenféllel küzdhetünk meg a kupa első két mérkőzésén, akikkel azonos bajnokságban játszunk az év többi részében, és akik ellen van már játéktapasztalatunk is. A holnapi mérkőzés nagyon fontos csapatunk számára, hiszen ezen, és majd a későbbi visszavágó eredményén múlik, hogy tovább jutnak-e a következő fordulókra. A mérkőzést még különlegessé teszi az a tény is, hogy a Rákosmentével a közeljövőben az NB I-es bajnokság keretein belül is játszunk majd.

Fésüs Erzsébet: Nagyon készülünk erre a mérkőzésre, hiszen egymás után három meccset fogunk játszani a Gamma Party Co együttesével, vagyis a Rákosmentével. Bízom benne, hogy olyan teljesítményt tudunk majd nyújtani, amivel tovább fogunk tudni jutni. A Városi sportcsarnokban fogunk játszani Szegeden, és szerencsénkre ma tudunk is ott edzeni, meg tudjuk szokni a pályát. Biztos, hogy másabb lesz ez a kupa meccs, mint a bajnoki fordulók, mind hangulatában, mind lebonyolításában. Remélem, hogy meg tudjuk mutatni azt, ami bennünk van, és egy izgalmas meccset láthatnak majd a szurkolóink.

 

Férfi Magyar Kupa Nyolcaddöntő, Szeged, Városi Sportcsarnok
2022.11.09. 19:00 Vidux-Szegedi RSE - GAMMA PARTY•CO
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com