Jelszóigénylés

Indul a rájátszás!

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 26., szerda
Női csapatunk vasárnap a BVSC otthonában kezdi az NB II új szakaszát.

Új hónap, új fejezet: március első napján indul a női röplabda NB II rájátszása. A Kelet csoportban szereplő Vidux-Szegedi RSE vasárnap 13 órától a BVSC ellen kezdi a bajnokság legfontosabb szakaszát. Itt már nem lesznek könnyű meccsek, minden találkozón egyenlő erők küzdelméről szól, az összes szettnek és pontnak nagyobb jelentősége lesz, mint eddig. A felsőházba jutással eldőlt, hogy együttesünk a legjobb négy csapat között lesz a keleti régióban, de még nem dőlhetünk hátra, most jön a java.

– A szezon előtt az éremszerzést tűztük ki célként, és meg is szereztük a jogot, hogy tavasszal az álmunkért küzdhessünk – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor vezetőedző. – Jól jön ez az időszak, mert az elmúlt hetekben nem úgy játszottunk, ahogy vártam, és ennek vélhetően az volt az oka, hogy nem volt már tétje a meccseknek. A hétfői és keddi edzésen már azt láttam a lányokon, hogy nagyon motiváltak, még komolyabb koncentrációval dolgoznak, nagyon akarják a szép eredményeket. Remélem, hogy ennek a mérkőzéseken is érződik a pozitív hatása – tette hozzá a tréner.

A csoportban három ellenfelünk lesz: a kecskeméti HÉP-RÖPKE SE-t már jól ismerjük, a BVSC és a Kispest viszont új rivális lesz számunkra, még nem játszottunk ellenük.

– Ebben a kvartettben tényleg bármi lehet. A két fővárosi csapatról is próbáltunk szerezni az információkat, amelyek alapján ez a négy együttes hasonló erőt képvisel. A kispestiek nagyon ügyesek, míg a zuglóiak legfőbb erénye a magasság és a fizikai erő. Meg kell próbálni rájuk erőltetni a mi erősségeinket, minél inkább sikerül, annál fényesebb lehet az érem. A medálszerzés előrelépés lenne, hiszen tavaly még nem sikerült dobogós helyezést elcsípnünk – nyilatkozta Tátrai Sándor.NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
13:00 BVSC-Zugló NB II - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com