Jelszóigénylés

Indul a rájátszás!

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 26., szerda
Női csapatunk vasárnap a BVSC otthonában kezdi az NB II új szakaszát.

Új hónap, új fejezet: március első napján indul a női röplabda NB II rájátszása. A Kelet csoportban szereplő Vidux-Szegedi RSE vasárnap 13 órától a BVSC ellen kezdi a bajnokság legfontosabb szakaszát. Itt már nem lesznek könnyű meccsek, minden találkozón egyenlő erők küzdelméről szól, az összes szettnek és pontnak nagyobb jelentősége lesz, mint eddig. A felsőházba jutással eldőlt, hogy együttesünk a legjobb négy csapat között lesz a keleti régióban, de még nem dőlhetünk hátra, most jön a java.

– A szezon előtt az éremszerzést tűztük ki célként, és meg is szereztük a jogot, hogy tavasszal az álmunkért küzdhessünk – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor vezetőedző. – Jól jön ez az időszak, mert az elmúlt hetekben nem úgy játszottunk, ahogy vártam, és ennek vélhetően az volt az oka, hogy nem volt már tétje a meccseknek. A hétfői és keddi edzésen már azt láttam a lányokon, hogy nagyon motiváltak, még komolyabb koncentrációval dolgoznak, nagyon akarják a szép eredményeket. Remélem, hogy ennek a mérkőzéseken is érződik a pozitív hatása – tette hozzá a tréner.

A csoportban három ellenfelünk lesz: a kecskeméti HÉP-RÖPKE SE-t már jól ismerjük, a BVSC és a Kispest viszont új rivális lesz számunkra, még nem játszottunk ellenük.

– Ebben a kvartettben tényleg bármi lehet. A két fővárosi csapatról is próbáltunk szerezni az információkat, amelyek alapján ez a négy együttes hasonló erőt képvisel. A kispestiek nagyon ügyesek, míg a zuglóiak legfőbb erénye a magasság és a fizikai erő. Meg kell próbálni rájuk erőltetni a mi erősségeinket, minél inkább sikerül, annál fényesebb lehet az érem. A medálszerzés előrelépés lenne, hiszen tavaly még nem sikerült dobogós helyezést elcsípnünk – nyilatkozta Tátrai Sándor.NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
13:00 BVSC-Zugló NB II - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com