Jelszóigénylés

Izomláz lesz, teher nem

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 19., szerda
Vasárnap 16 órától hazai NB II-es meccsen zárjuk az alapszakaszt.

Női NB II-es csapatunk a két héttel ezelőtti fordulóban vereséget szenvedett a kecskeméti riválistól, az eredmény és a bajnoki szünet tudatában így kicsit változott a Vidux-Szegedi RSE edzésprogramja. Az átalakításról nyugodtan dönthetett Tátrai Sándor vezetőedző, hiszen vasárnap 16 órától a Lila iskolában már nem lesz tétje a Jászberény elleni bajnokinak.

– Úgy éreztem, ki kell zökkenteni a lányokat az eddigi ritmusból, hogy javuljon a játékunk. Teher nem nyomja a vállunkat vasárnap, időnk is volt bőven, így mini alapozásba kezdtünk – árulta el a tréner. – Előkerült tehát a medicin labda, a zsámoly. A sok erősítő gyakorlat között persze vannak technikai gyakorlatok is. A hangulaton azt érzem, bevált a változtatás – mondta Tátrai Sándor.


Női NBII-es Bajnokság Kelet A-csoportjának alapszakasza vasárnap le is zárul, így már nem a Jászberény, hanem a BVSC, a Kispest és a Kecskemét elleni bajnokik vannak fókuszban, hiszen várhatóan ők lesznek az ellenfelek a felsőházi rájátszásban.

– Külön nem készültünk vasárnapi ellenfelünkre, rutinból meg kell tudni oldani a mérkőzést. A rájátszásban már nehéz dolgunk lesz, minden találkozó kiélezettnek ígérkezik – jegyezte meg a szakember.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
16:00 Vidux-Szegedi RSE - Jászberényi RK
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com