Jelszóigénylés

Izomláz lesz, teher nem

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 19., szerda
Vasárnap 16 órától hazai NB II-es meccsen zárjuk az alapszakaszt.

Női NB II-es csapatunk a két héttel ezelőtti fordulóban vereséget szenvedett a kecskeméti riválistól, az eredmény és a bajnoki szünet tudatában így kicsit változott a Vidux-Szegedi RSE edzésprogramja. Az átalakításról nyugodtan dönthetett Tátrai Sándor vezetőedző, hiszen vasárnap 16 órától a Lila iskolában már nem lesz tétje a Jászberény elleni bajnokinak.

– Úgy éreztem, ki kell zökkenteni a lányokat az eddigi ritmusból, hogy javuljon a játékunk. Teher nem nyomja a vállunkat vasárnap, időnk is volt bőven, így mini alapozásba kezdtünk – árulta el a tréner. – Előkerült tehát a medicin labda, a zsámoly. A sok erősítő gyakorlat között persze vannak technikai gyakorlatok is. A hangulaton azt érzem, bevált a változtatás – mondta Tátrai Sándor.


Női NBII-es Bajnokság Kelet A-csoportjának alapszakasza vasárnap le is zárul, így már nem a Jászberény, hanem a BVSC, a Kispest és a Kecskemét elleni bajnokik vannak fókuszban, hiszen várhatóan ők lesznek az ellenfelek a felsőházi rájátszásban.

– Külön nem készültünk vasárnapi ellenfelünkre, rutinból meg kell tudni oldani a mérkőzést. A rájátszásban már nehéz dolgunk lesz, minden találkozó kiélezettnek ígérkezik – jegyezte meg a szakember.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
16:00 Vidux-Szegedi RSE - Jászberényi RK
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com