Jelszóigénylés

Jöjjön a rangadó: a hibátlan éllovast fogadjuk!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 19., péntek
A Vidux-Szegedi RSE az őszi szezon legjobban várt meccsén bizonyíthat.

A női röplabda NB II “D” csoportjában csúcsrangadót rendeznek: a hibátlan mérleggel éllovas BVSC-Zugló együttesét fogadja a második helyen álló Vidux-Szegedi RSE. A vasárnap 17 órától kezdődő derbire nem túlzás azt mondani: az őszi szezon legjobban várt meccsét rendezik a Lila iskolában.

Mindent bele kell adni, meg kell mutatni a favoritnak, hogy komolyan gondoljuk a feljutást, hiszen ne feledjük: a Vidux-Szegedi RSE az élvonalba kerülést célozta meg. Ki ellen lehetne ezt jobban bizonyítani, mint a makulátlan mérleggel álló BVSC-Zugló?! A hazai pálya és a szegedi lányok motivációja biztosan nekünk kedvez.

Ahogy a Vidux-Szegedi RSE idén nyáron kinevezett új mestere, Milodanovics Andrea fogalmazott: “ezerrel készülünk a meccsre”. A héten edzőmérkőzése is volt a csapatnak, nem akármilyen eredménnyel: az NB I-es Budaörs ellen négy szettben döntetlent harcoltunk ki!

– A szerdai eredmény és játék is biztató volt, vasárnapra technikailag és taktikailag is a toppon akarunk lenni – kezdte nyilatkozatát Milodanovics Andrea vezetőedző. – Nemcsak jó röplabdával akarunk előrukkolni, de diktálni is akarjuk a játék menetét, ehhez a maximumot kell nyújtanunk. A legutóbbi bajnokin megszakadt a veretlenségünk, és a lányok belátták: ez azért történt, mert nem tettek meg mindent a győzelemért. Úgy látom, ez a felismerés jó hatással volt rájuk, rendkívül motivált a csapat, így bizakodó lehetek – tette hozzá a szakember.

NB II Női Röplabda Bajnokság 'D' csoport, Szeged
17:00 Vidux-Szegedi RSE – BVSC-Zugló 
Vezetőedző: Milodanovics Andrea

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com