Jelszóigénylés

Jól zárták a hétvégét a serdülők

Megosztás:
Megjelent: 2015. november 16., hétfő
A serdülő csapatunk szombaton és vasárnap is pályára lépett.

Strezeneczki tanítványai a nehéz hétvége után örülhettek, hiszen az OSB Alapszakasz 2. fordulóján kiharcolták a felsőházi továbbjutást és megnyerték első NBII-es junior mérkőzésüket.

A lányok szombaton Békéscsabán játszottak az OSB 2. fordulóján. Az első, kalocsai forduló után bizakodhattunk a továbbjutásban, mert két győzelemmel magabiztosan foglaltuk el a csoport második helyét. Békéscsabán a hazai csapat ellen kezdtek a lányok, ami nem hozott meglepetést. Nagy Attila csapata 3:0 arányban legyőzte a szegedi lányokat.

A Kecskeméti lányok ellen 3:1 arányban győztünk Kalocsán, de tudtuk, hogy ez nehezebb mérkőzés lesz, mert a biztos feljutás ezen a mérkőzésen dőlhet el. A mérkőzés tétje a szegedi lányokat jobban megviselte, és a találkozót a Kecskemét nyerte 3:1 arányban.

A Kalocsa ellen nyerni kellett ahhoz, hogy számolgathassunk a továbbjutás reményében. A győzelem sikerült, de sajnos csak 3:2 arányban, ami azt jelentette, hogy a Békéscsaba-Kecskemét mérkőzés eredményétől függőt a lányok sorsa. Szerencsére a Békéscsaba 3:0 arányban legyőzte a Kecskemét csapatát, így még a pontarányokban bízhattunk. 

A jobb pontaránynak köszönhetően a Szegedi RSE a csoportban második lett, így biztosan ott lesz a felsőházi folytatásban.

A serdülő bajnokság mérkőzései itt!

 

Vasárnap a junior bajnokságban, Szegeden játszottak a lányok a Honvéd Zrínyi junior csapata ellen. A szombati továbbjutást követően sikerült a junior bajnokságban az első győzelmet is megszerezni. Három szoros játszmában sikerült 3:0 arányban legyőzni a vendég csapatot.

SZTE EHÖK SE-SZRSE - Honvéd Zrínyi 3:0 (24, 24, 25)

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com