Jelszóigénylés

Jön a régi rivális: mindent bele, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 9., péntek
Férfi NB I-es csapatunk halasztott, női együttesünk viszont kecskeméti vetélytársát fogadja.

Ismét felemás hétvége vár a Vidux-Szegedi RSE felnőtt csapataira: a női NB II-es együttes játszik, a férfi élvonalbeli legénység viszont nem. Az NB I-ben ezúttal a mai, Miskolc elleni idegenbeli bajnokit kellett elhalasztanunk, hiszen a járványügyi helyzet miatt Nusser Elemér tanítványai nem tudnának elegendő létszámban kiállni a mérkőzésre. Ellenfelünk és a szövetség megértését is köszönjük, mindannyian rugalmasak voltak, közösen döntöttünk arról, hogy később pótoljuk a találkozót.A hölgyek viszont újra pályára léphetnek, vasárnap 14 órától a Városi Sportcsarnokban fogadják a HÉP-RÖPKE SE együttesét. Az ellenfél ősi riválisnak számít, rendre nagy csatákat vívunk a kecskemétiekkel. Most is hasonló derbi várható, ezért is sajnáljuk, hogy továbbra is nézők nélkül kell játszani.

Az NB II-es társaság eddigi szereplése kapcsán szintén használható a felemás jelző, hiszen itthon a Vasas ellen parádéztak a lányok, Békéscsabán viszont semmi sem jött össze. Reméljük, most újra a szebb arcát mutatja a Vidux-Szegedi RSE, erre próbált is felkészülni. Az edzéslehetőségek a koronavírus-járvány miatt továbbra is korlátozottak, de mindent megteszünk, hétfőn a teljes keret együtt edzett, és ma este is így lesz.

– A kecskemétieket ismerjük legjobban a mezőnyből, ami szerintem előnyt jelenthet, hiszen a mi játékunk sokkal kevésbé kiismerhető, mint a többieké – véli Tátrai Sándor vezetőedző. – Tudjuk, hogy legyőzhető csapatról van szó, de azt is, hogy nagyon ügyesek, ezt jelzi, hogy a Békéscsaba csak drámai csatában tudta legyőzni vasárnapi ellenfelünket. Fejfájást a keret alakulása okoz, ugyanis egyetlen centerem lesz bevethető, így a pozíciók terén felforgatott csapattal lépünk majd pályára. A megszokottnál kevesebb edzéslehetőségek miatt az eredmény kapcsán nem szeretnék konkrét elvárást megfogalmazni, a lényeg, hogy mindent beleadjanak a lányok, élvezzék a játékot – hangsúlyozta a tréner.

NB II Női Bajnokság, Kelet-B-csoport, Szeged
14:00  Vidux-Szegedi RSE - HÉP-RÖPKE SE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com