Jelszóigénylés

Jön a régi rivális: mindent bele, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2020. október 9., péntek
Férfi NB I-es csapatunk halasztott, női együttesünk viszont kecskeméti vetélytársát fogadja.

Ismét felemás hétvége vár a Vidux-Szegedi RSE felnőtt csapataira: a női NB II-es együttes játszik, a férfi élvonalbeli legénység viszont nem. Az NB I-ben ezúttal a mai, Miskolc elleni idegenbeli bajnokit kellett elhalasztanunk, hiszen a járványügyi helyzet miatt Nusser Elemér tanítványai nem tudnának elegendő létszámban kiállni a mérkőzésre. Ellenfelünk és a szövetség megértését is köszönjük, mindannyian rugalmasak voltak, közösen döntöttünk arról, hogy később pótoljuk a találkozót.A hölgyek viszont újra pályára léphetnek, vasárnap 14 órától a Városi Sportcsarnokban fogadják a HÉP-RÖPKE SE együttesét. Az ellenfél ősi riválisnak számít, rendre nagy csatákat vívunk a kecskemétiekkel. Most is hasonló derbi várható, ezért is sajnáljuk, hogy továbbra is nézők nélkül kell játszani.

Az NB II-es társaság eddigi szereplése kapcsán szintén használható a felemás jelző, hiszen itthon a Vasas ellen parádéztak a lányok, Békéscsabán viszont semmi sem jött össze. Reméljük, most újra a szebb arcát mutatja a Vidux-Szegedi RSE, erre próbált is felkészülni. Az edzéslehetőségek a koronavírus-járvány miatt továbbra is korlátozottak, de mindent megteszünk, hétfőn a teljes keret együtt edzett, és ma este is így lesz.

– A kecskemétieket ismerjük legjobban a mezőnyből, ami szerintem előnyt jelenthet, hiszen a mi játékunk sokkal kevésbé kiismerhető, mint a többieké – véli Tátrai Sándor vezetőedző. – Tudjuk, hogy legyőzhető csapatról van szó, de azt is, hogy nagyon ügyesek, ezt jelzi, hogy a Békéscsaba csak drámai csatában tudta legyőzni vasárnapi ellenfelünket. Fejfájást a keret alakulása okoz, ugyanis egyetlen centerem lesz bevethető, így a pozíciók terén felforgatott csapattal lépünk majd pályára. A megszokottnál kevesebb edzéslehetőségek miatt az eredmény kapcsán nem szeretnék konkrét elvárást megfogalmazni, a lényeg, hogy mindent beleadjanak a lányok, élvezzék a játékot – hangsúlyozta a tréner.

NB II Női Bajnokság, Kelet-B-csoport, Szeged
14:00  Vidux-Szegedi RSE - HÉP-RÖPKE SE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com