Jelszóigénylés

Kedvezőtlenül alakultak serdülő mérkőzéseink

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 17., hétfő
Az U17-es korosztályban két csapatunk versenyzett

A hétvégén egy lány, és egy fiú csapatunk lépett pályára Szegeden az Országos Serdülő Bajnokság keretein belül. A mini korosztályú meccsek után a serdülő korosztály fordulóit értékeljük.

U17-es lány csapatunk itthon mérkőzött meg a Gödöllő, és a Vasas csapataival. Habár megvolt minden lehetőség a győzelemre, és a játékosok minden tőlük telhetőt megtettek, sajnos ezen a fordulón nem sikerült megnyerni egyik meccset sem.

Fésüs Erzsébet:  Ez a forduló a Vasas ellen nagyon jól indult: jól játszottunk, magabiztos támadásaink voltak, stabil fogadásaink, és okos megoldásaink. Sajnálom, hogy a végjátékban kialakult rövidzárlat túl hosszúra nyúlt a játékosaimnál, és emiatt nem sikerült megnyernünk a mérkőzést. Úgy láttam, ez rányomta a bélyeget a következő meccsre is, és hiába tettünk meg minden tőlünk telhetőt, sajnos nem tudtunk miből merítkezni. Azt gondolom, hogy minden esélyünk meg lett volna arra, hogy ezt a két mérkőzést megnyerhessük, látszott, hogy nagyon sok van a lányokban, de ezzel az alkalommal nem tudták kihozni magukból. Egy fájó pont marad ez bennünk, de mégis nagyon tanulságos volt számunkra ez a forduló, tanulunk a vereségekből, és dolgozunk tovább.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE Narancs - VASAS SC U17A 1:3 (25:23, 19:25, 18:25, 22:25)
Szegedi RSE Narancs - GÖDÖLLŐI RC 0:3 (22:25, 23:25, 10:25)
Szegedi RSE Narancs: Magos-Dóra Villő, Kalmár Léda, Kóti-Kiss Noémi, Nagy-Hegyesi Luca, Eszik Sára, Mihály Annamária, Király Emese, Horváth Dalma, Duics Dóra, Gazdik Lilla, Erdei-Stroner Enikő, Herceg Viktória, Ábrahám Emma, Kasza Virág.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Az U17-es fiúk a Dág és a Kaposvár ellen léptek pályára. Annak ellenére, hogy mérkőzést nem sikerült nyerniük, mindenképpen egy tanulságos fordulón vannak túl serdülő játékosaink.

Csányi Dániel: Csalódott vagyok a hétvégi fordulóval kapcsolatban. Erősebb csapatok ellen játszottunk, így nem is azt vártam el a fiúktól, hogy mindenképpen nyerjenek. Felforgatott felállásban kellett játszanunk, viszont úgy gondolom, hogy ez nem mentség egyik játékos hozzáállására sem. A szezon elején óvaintettem mindenkit, hogy idén nem biztos, hogy olyan sikeresek tudunk lenni, mint tavaly, viszont az első osztályban maradásért idén meg kell küzdenünk, és ehhez sokkal alázatosabban kell röplabdáznunk. Szeretném kiemelni Gyémánt Boldizsár játékát, mivel rajta láttam, hogy mindent tőle telhetőt megtett ezen a fordulón.




Buzek László Fiú U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE - Fino Kaposvár 'A' 0:3 (17:25, 20:25, 13:25)
Szegedi RSE - DÁG KSE 1:3 (17:25, 19:25, 25:20, 17:25)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Hüvös Máté, Tápai Bendegúz, Lázár Balázs, Fitor Patrik, Simon Benedek, Mikle-Baráth Milán, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Piti Richárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com