Jelszóigénylés

Keményen meg kellett dolgozni a sikerért

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 1., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE újabb, ezúttal nehezen elért győzelmet aratott.

Az elmúlt fordulókban elkényeztetett minket női csapatunk, az NB II-ben sorra aratták a sima háromszettes győzelmeket. Ma viszont nem a legjobb napját fogta ki a Vidux-Szegedi RSE, rögtön az első, izgalommentesen elvesztett nyitószettben hátrányba került, de a lányok nem adták fel: ha nehezen is, de fordítottak a HÉP-Röpke SE ellen, és újra diadalmaskodtak a bajnokságban.
– Melós meccs volt! – summázott Tátrai Sándor vezetőedző, majd bővebben is kifejtettem miért is lett ez ennyire küzdelmes találkozó. – Az első szettben lefagytak a lányok, szinte semmi sem jött össze nekik. A végén nem is kellett mondanom semmit, maguktól beszélték meg együtt a játékosok, hogy ezt a szettet most felejtsük el, és koncentráljunk a következőre. Ez a helyes mentalitás! Ha nem így állnak hozzá, a többi szett is hasonlóan alakul – hangsúlyozta a tréner.

A folytatás sem volt sima: bár a csapatunk a következő három szettet behúzva nyert, de volt miért izgulnunk.

– Ma nem ment jól a játék, de keményen dolgoztunk a győzelemért. A nyitásokat kivéve minden játékelemben javultunk egy kicsit a folytatásra. Rengeteget kellett cserélnem, de amikor beállt valaki, mindig tudott egy plusz adni a játékhoz. Fejben nekem is nagyon fárasztó volt ez a meccs, amit persze magunknak tettünk nehézzé, hiszen szerintem ebben a szezonban összesen nem rontottuk annyi szervát, mint ebben a négy szettben. Bizonyos szempontból az ilyen nehezen elért győzelmek a legértékesebbek, hiszen sokat tanulhatunk és rengeteg energiát meríthetünk belőlük. Fontos meccsen nyertünk, aminek örülhetünk, de jövő héten meg kell beszélnünk a hibák okát – zárta értékelését Tátrai Sándor.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - HÉP RÖPKE SE 3:1 (13:25)(25:18)(25:21)(25:23)
Vidux-Szegedi RSE: Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Fürdök Lilla, Németh Hanna, Kertai Júlia, Nagy Mína, Ádám Dóra (libero), Kovács-Fiskus Fanni, Hámori Janka, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, dr. Fürdök Nóra, Nagy Karola, Hűse Zsófia
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com