Jelszóigénylés

Két fontos területen is fejlődést mutattunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 7., vasárnap
Közeledik a rájátszás, így a KISTEXT elleni remek teljesítmény különösen biztató.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata sima sikert aratott a KISTEXT vendégeként, három szettben összesen 38 pontot engedélyezett ellenfelének. A fővárosi összecsapásról lehetett tudni, hogy a szűkebb kerettel utazó együttesünknek nem okozhat gondot, és nem is kellett izgulni. Sokkal inkább a játék képe került előtérbe, hiszen heteken belül kezdődik a bajnokság sava-borsa, a rájátszás.Az eredmény alakulása alapján legfeljebb a második szett elején lehetett feljegyezni részünkről hullámvölgyet, összességében végig ugyanolyan volt a meccs képe: a Vidux-Szegedi RSE minden játékrészben folyamatosan lépett meg ellenfelétől, így nagyon nyugodt találkozón van túl a csapat. Az U19-es fiatalok egy korosztályos fővárosi tornán szerepelnek, ezért lett mindössze tízfős a keretünk.

Tátrai Sándor: – Ilyen erőviszonyok mellett ez tökéletes meccsnek számít, ebből a találkozóból kihoztuk a maximumot. A lányok teljesítménye maximálisan megfelelt az elvárásaimnak! Beszéltünk már arról, hogy ezekben a hetekben a rájátszásig szintet kell lépni, és úgy tűnik, jó úton haladunk, ezt két területen is bizonyítottuk. A szervák az eddigieknél erősebbek és laposabbak voltak, és így persze hatékonyabbak is, illetve a feladó-ütő kapcsolatokban is éreztem fejlődést, a labdák gyorsabb megjátszásával még komolyabb játékerőt képviseltünk. Úgy tűnik, hogy sérüléséből már jövő héten visszatérhet a keretbe Inhoff-Vass Violetta, így még inkább bizakodva várhatjuk a rájátszást – jegyezte meg a vezetőedző.

A Vidux-Szegedi RSE február 13-án 16 órától az SZTE Sportközpontban zárja az alapszakaszt a Szolnoki SPC elleni mérkőzéssel.
Női NB II Bajnokság Kelet B-csoport, Budapest
KISTEXT - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (12:25)(13:25)(13:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Hűse Zsófia, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Mína, Farkas Antónia, Kovács-Fiskus Fanni. Csere: Ádám Dóra (libero), Andó Viola (libero), Fürdök Lilla, Szatmári Júlia
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com