Jelszóigénylés

Két fontos területen is fejlődést mutattunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 7., vasárnap
Közeledik a rájátszás, így a KISTEXT elleni remek teljesítmény különösen biztató.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata sima sikert aratott a KISTEXT vendégeként, három szettben összesen 38 pontot engedélyezett ellenfelének. A fővárosi összecsapásról lehetett tudni, hogy a szűkebb kerettel utazó együttesünknek nem okozhat gondot, és nem is kellett izgulni. Sokkal inkább a játék képe került előtérbe, hiszen heteken belül kezdődik a bajnokság sava-borsa, a rájátszás.Az eredmény alakulása alapján legfeljebb a második szett elején lehetett feljegyezni részünkről hullámvölgyet, összességében végig ugyanolyan volt a meccs képe: a Vidux-Szegedi RSE minden játékrészben folyamatosan lépett meg ellenfelétől, így nagyon nyugodt találkozón van túl a csapat. Az U19-es fiatalok egy korosztályos fővárosi tornán szerepelnek, ezért lett mindössze tízfős a keretünk.

Tátrai Sándor: – Ilyen erőviszonyok mellett ez tökéletes meccsnek számít, ebből a találkozóból kihoztuk a maximumot. A lányok teljesítménye maximálisan megfelelt az elvárásaimnak! Beszéltünk már arról, hogy ezekben a hetekben a rájátszásig szintet kell lépni, és úgy tűnik, jó úton haladunk, ezt két területen is bizonyítottuk. A szervák az eddigieknél erősebbek és laposabbak voltak, és így persze hatékonyabbak is, illetve a feladó-ütő kapcsolatokban is éreztem fejlődést, a labdák gyorsabb megjátszásával még komolyabb játékerőt képviseltünk. Úgy tűnik, hogy sérüléséből már jövő héten visszatérhet a keretbe Inhoff-Vass Violetta, így még inkább bizakodva várhatjuk a rájátszást – jegyezte meg a vezetőedző.

A Vidux-Szegedi RSE február 13-án 16 órától az SZTE Sportközpontban zárja az alapszakaszt a Szolnoki SPC elleni mérkőzéssel.
Női NB II Bajnokság Kelet B-csoport, Budapest
KISTEXT - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (12:25)(13:25)(13:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Hűse Zsófia, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Mína, Farkas Antónia, Kovács-Fiskus Fanni. Csere: Ádám Dóra (libero), Andó Viola (libero), Fürdök Lilla, Szatmári Júlia
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com