Jelszóigénylés

Két rövidzárlatunk döntött Kecskeméten

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 8., szombat
Csonka kerettel kaptunk ki a HÉP-RÖPKE otthonában.

Nehéz hete volt felnőtt női csapatunknak, hiszen minden nap csonka kerettel edzett a Vidux-Szegedi RSE, végül pedig két cserével utazott kecskeméti bajnokijára, egyikük pedig így is arcüreggyulladással ült a padon. Éppen emiatt felforgatott csapattal léptek pályára Tátrai Sándor tanítványai, ami az első szettre komoly hatással volt, végül viszont két rövidzárlat okozta a 3:1-es vereséget.

– A kezdőcsapatból négy játékosom is más pozícióban volt kénytelen szerepelni, mint szokott, és ez meg is zavarta a lányokat, az első szettben nem találtuk a helyünket – kezdte az értékelést a vezetőedző. – A figyelmünk az új helyzet megszokására ment el, kapkodós lett az első játékrész. A második szettre megszoktuk a körülményeket, haladtunk is fej-fej mellett az ellenféllel, majd jött egy hihetetlen rövidzárlat, hiszen zsinórban tíz pontot szereztek a kecskemétiek, ami megpecsételte a sorsunkat – nyilatkozta Tátrai Sándor.

A mester elmondta: ezek után úgy mentek a harmadik szettnek, hogy jobb, ha a lányok elfelejtik az első kettőt, innen már nem volt vesztenivalónk. Be is jött ez a pszichológiai húzás.

– Teljesen megváltozott ezzel a játék képe, végig vezetve nyertük meg a harmadik szettet, ami a csapat tartását dicséri ilyen lelkileg megterhelő kezdés után – dicsérte a csapatot Tátrai Sándor.

Jött a negyedik szett, amelyen bármi megtörténhetett volna, de sajnos ekkor is egy szegedi rövidzárlat döntött.

– Négy ponttal elhúztak a kecskemétiek, amit nem tudtunk ledolgozni. Magunknak tettük nehézzé a feladatot, kulcspillanatokban hoztunk rossz döntéseket, így kikaptunk. Nehéz és tanulságos mérkőzés volt. Ha máskor is lesznek hiányzók, fejben sokkal jobban kell kezelni a helyzetet. Sajnos ezzel a vereséggel várhatóan a HÉP-RÖPKE SE jön velünk a rájátszásba, de legalább lesz két alkalmunk bizonyítani, hogy ez a vereség csak kisiklás volt – véli a tréner.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Kecskemét
HÉP-Röpke SE - Vidux-Szegedi RSE 3:1 (25:13)(25:12)(21:25)(25:19)
Vidux-Szegedi RSE: Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Kertai Júlia, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Fürdök Lilla (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. május 6., csütörtök
Hír
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. május 3., hétfő
Hír
2021. április 29., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com